Πριγκίπισσα Diana | Κάηκε ένα μέρος της αρχοντικής κατοικίας στην οποία μεγάλωσε

Ο αδερφός της, Charles Spencer, ενημέρωσε τους followers του στα social media σχετικά με το δυσάρεστο γεγονός

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μέρος του πατρικού σπιτιού της πριγκίπισσας Diana, της περίφημης αρχοντικής κατοικίας Althorp House, στην οποία κείτεται η σωρός της, τυλίχθηκε στις φλόγες εξαιτίας της απρόσμενης ανόδου της θερμοκρασίας. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως ανακοίνωσε ο αδερφός της κόμης Charles Spencer, την περασμένη Τετάρτη, το σπίτι στο οποίο η πριγκίπισσα Diana μεγάλωσε, έπιασε φωτιά, με την αιτία να είναι οι 40 βαθμοί Κελσίου που έδειξε το θερμόμετρο τις προηγούμενες ημέρες στην Αγγλία. Πιο αναλυτικά, πυροσβέστες κατευθύνθηκαν προς το αρχοντικό, αφού δέχθηκαν κλήση για να σταματήσουν τη φωτιά που είχε ήδη καταστρέψει χωράφια της μεγάλης έκτασης. 

"Ένα από τα χωράφια έπιασε φωτιά σήμερα, την πιο ζεστή ημέρα που έχει καταγραφεί ποτέ. Όλα θα είναι υπό έλεγχο πολύ σύντομα", έγραψε ο Spencer στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα λίγο μετά την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να δώσει εντολή για να αποσυρθούν οι φρουροί από το πόστο τους σε διάφορα Παλάτια του Λονδίνου, από τη στιγμή που οι συνθήκες εργασίας ήταν εξοντωτικές, δεδομένης της απίστευτης ζέστης. 

Αφού οι πυροσβέστες κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά, ο Spencer ευχαρίστησε όλους εκείνους που έσπευσαν να του στείλουν μηνύματα υποστήριξης, τους οποίους ενημέρωσε πως όλα είναι καλά, καθώς κανείς άνθρωπος ή ζώο δεν τραυματίστηκε, παρά η ζημιά αφορούσε τη σοδειά στα χωράφια που κάηκαν. 

Althorp House
Το νησάκι που βρίσκεται ο τάφος της πριγκίπισσας Diana στο Althorp House.

Λίγο αργότερα, ο κόμης Spencer ανήρτησε μία φωτογραφία από το Althorp House με ένα μήνυμα ελπίδας, γιορτάζοντας το γεγονός της βροχής που δρόσισε την περιοχή και απέτρεψε από άλλες φωτιές. 

Ο Spencer είναι ο ιδιοκτήτης και εκείνος που συντηρεί την αρχοντική κατοικία, ενώ παράλληλα δεν χάνει ευκαιρία να την προωθεί στο κοινό για περιηγήσεις και ξεναγήσεις στον χώρο. Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana συχνά αναρτά φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία με την αδερφή του, μην μπορώντας να πιστέψει ακόμα και σήμερα το τραγικό γεγονός του θανάτου της. 

Διαβάστε Επίσης