Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η συνεργασία τους με τον πιο διάσημο "γαλαζοαίματο" της Αμερικής

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πρόκειται να ταξιδέψουν σε λίγους μήνες στις ΗΠΑ για τα βραβεία Earthshot.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και ενώ όλοι αναμένουν την περιοδεία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην Αμερική και κάποια πιθανή εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, εν τέλει το βασιλικό ζευγάρι θα συναντηθεί με άλλον "γαλαζοαίματο". 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πρόκειται να ταξιδέψουν στη Βοστώνη τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο πλαίσιο του βραβείου Earthshot που σκοπό έχει να πολεμήσει την κλιματική αλλαγή. Στο πλευρό τους θα βρεθεί εκείνος που θα μπορούσε να πούμε πως είναι ό,τι πιο κοντά σε βασιλικό μέλος στις ΗΠΑ, που δεν είναι άλλος από τον Jack Schlossberg, τον μοναδικό εγγονό του Προέδρου John F. Kennedy. Ο 29χρονος απόγονος της γνωστής οικογένειας και γιος της Caroline Kennedy έχει δείξει την υποστήριξή του στο έργο του πρίγκιπα William, με τις συνεχείς αναρτήσεις του υπέρ του σκοπού. Μάλιστα, ο οργανισμός JFK Library Foundation πρόκειται να είναι ο οικοδεσπότης για τη βραδιά, με τον Schlossberg να επαινεί τις ιδέες για την προστασία του πλανήτη. 

Μην ξεχνάμε πως η ιστορία των Kennedy με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ξεκινά πριν από αρκετές δεκαετίες, όταν ο Πρόεδρος Kennedy και η σύζυγός του, Jackie είχαν επισκεφθεί το Λονδίνο και είχαν συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Είναι τουλάχιστον συγκινητικό ότι τα εγγόνια τους συνεργάζονται και μάλιστα για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, μία πρωτοβουλία που έχει στόχο να κάνει τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος. 

Διαβάστε Επίσης