Η νέα συναρπαστική ζωή του Brad Pitt και ο "πόλεμος" που δέχεται από την Angelina Jolie

Ο ηθοποιός διανύει μία αρκετά παραγωγική περίοδο στη ζωή του, παρά τη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Φαίνεται πως ο Brad Pitt έχει βρει τον εαυτό του ύστερα από τη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών του με την Angelina Jolie, αν και ο πόλεμος μεταξύ των πρώην συζύγων δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, ο ηθοποιός βρέθηκε στην περιοδεία για τη νέα του ταινία "Bullet Train" με αρκετά καλή διάθεση μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του, όπως απαθανάτισαν οι κάμερες. Σύμφωνα με ένα άτομο από το κοντινό του περιβάλλον που μίλησε με το People, o Pitt ασχολείται με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αυτή την περίοδο, αφού έχει την εταιρεία παραγωγής του, Plan B, το οινοποιείο του, Miraval, στη Νότια Γαλλία, ενώ του αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και την αρχιτεκτονική.

Brad Pitt

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Pitt είναι ενεργός στην προσωπική του ζωή, βγαίνοντας σε ραντεβού, χωρίς να θέλει να εμπλακεί σε μία μόνιμη σχέση. Ωστόσο, πάντα έχει χρόνο για τα παιδιά του, τα οποία όταν βρίσκονται στο Λος Άντζελες θα δειπνήσουν με τον πατέρα τους, αφού διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο ειδυλλιακά όταν στην εξίσωση προστίθεται η πρώην σύζυγός του, Angelina Jolie, με την οποία βρίσκεται ακόμα σε αντιδικία. Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια για το οινοποιείο που είχαν μαζί, με τη Jolie να "παίζει" όσο πιο σκληρά γίνεται εναντίον του Pitt.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι της ηθοποιού επιθυμούσαν να παραδώσουν το ένταλμα που προοριζόταν για τον Pitt σχετικά με το οινοποιείο, επί σκηνής ενώπιον όλου του Hollywood στα βραβεία SAG. Όπως ανέφερε ένα δημοσίευμα της Page Six, ένας διαβιβαστής παραμόνευε μέχρι ο ηθοποιός να ανέβαινε στη σκηνή- από τη στιγμή που ήταν ο περσινός νικητής και θα παρέδιδε το νέο βραβείο στον φετινό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ο ηθοποιός δεν παραβρέθηκε στην τελετή απονομής, επομένως οι δικηγόροι της Jolie δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους.

Το ίδιο συνέβη στην Olivia Wilde πριν από λίγους μήνες, όταν ενώ βρισκόταν στη σκηνή ενός CinemaCon event εν μέσω του λόγου της, δέχθηκε τα έγγραφα για την κηδεμονία των παιδιών της από τον Jason Sudeikis, κάνοντας την πρακτική αυτή της μόδας.

Διαβάστε Επίσης