Πριγκίπισσα Diana | Το trailer του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της εξηγεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε υπό τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων

Η νέα ταινία-ντοκιμαντέρ του HBO Max για τη λατρεμένη πριγκίπισσα του λαού κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η πριγκίπισσα Diana έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πάντα μοιάζει επίκαιρο. Την περασμένη Τετάρτη κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία - ντοκιμαντέρ "The Princess" από το HBO Max, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μαρτυρούν οι σκηνές, το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στη δύσκολη σχέση που η πριγκίπισσα του λαού είχε με τα media, από τις πρώτες ημέρες του ειδυλλίου της με τον πρίγκιπα Κάρολο μέχρι τον τραγικό θάνατό της σε ηλικία 36 ετών. 

"Έντονα συναισθηματικό, το The Princess είναι μία βύθιση στη ζωή της Diana στη συνεχή και συχνά παρεμβατική λάμψη από τα φώτα της δημοσιότητα. Η ταινία ξετυλίγεται λες και είναι στο παρόν, επιτρέποντας στους θεατές να βιώσουν τον συντριπτικό θαυμασμό, αλλά επίσης τον έντονο έλεγχο κάθε κίνησης της Diana και τη σταθερή κριτική του χαρακτήρα της. Μέσω αρχειακού υλικού, η ταινία είναι επίσης μία αντανάκλαση της κοινωνίας την εποχή εκείνη, αποκαλύπτοντας τις ενασχολήσεις, τους φόβους, τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του κοινού", ανέφερε η ανακοίνωση για το ντοκιμαντέρ.

Στις σκηνές παρακολουθούμε τη φρενίτιδα που ακολουθούσε κάθε βήμα της Diana είτε από τους φωτογράφους, είτε από το κοινό, με τον πρίγκιπα Κάρολο να λαμβάνει δεύτερη θέση, ζώντας στη σκιά της συζύγου του.

Το ντοκιμαντέρ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance 2022, ενώ στην πλατφόρμα θα κάνει πρεμιέρα, όπως προαναφέρθηκε, στις 13 Αυγούστου. 

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ: 

Διαβάστε Επίσης