Πώς ο Martin Bashir εξαπάτησε τον αδερφό της πριγκίπισσας Diana για την περιβόητη συνέντευξη στο BBC

Ο Charles Spencer αναφέρθηκε ξανά στο πώς ο δημοσιογράφος του BBC τον παραπλάνησε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, 27 χρόνια μετά τη συνέντευξη της πριγκίπισσας του λαού στο BBC και παρά τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη για τους δόλιους τρόπους που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Martin Bashir για να εξασφαλίσει την εκπομπή, εξακολουθεί να επιμένει για νέα έρευνα από την αστυνομία. 

Διαβάστε Επίσης

Πριν από λίγες ημέρες, το BBC ανακοίνωσε πως θα πληρώσει αποζημίωση στην πρώην βασιλική νταντά των παιδιών του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana, για ψέματα που ο Bashir είχε διαδώσει για εκείνη με σκοπό να κλείσει τη συνέντευξη με την πριγκίπισσα του λαού. Ύστερα από την είδηση στα μέσα και τη "δικαίωση" της Tiggy Legge-Bourke, o κόμης Spencer αναφέρθηκε ξανά στο γεγονός. 

"Νιώθω πως παραπλανήθηκα, αφού μου έδειξε πλαστά τραπεζικά στοιχεία. Μου είπαν για παράνομες πληρωμές, για κατασκοπία για φρικτή απάτη. Αλλά, εξαρχής με είχαν εξαπατήσει προκειμένου ο κ. Bashir να φτάσει στην αδερφή μου", δήλωσε ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana.

Στην ουσία, ο Bashir είχε δείξει στοιχεία στον αδερφό της Diana, τα οποία αποδείκνυαν πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε αφήσει έγκυο τη νταντά των παιδιών του. "Η ερώτηση που με ρωτάνε συνεχώς από ανήσυχα άτομα, έξαλλα με το τι βίωσε η αδερφή μου είναι γιατί η αστυνομία δεν διώκει αυτούς που ενεπλάκησαν σε αυτό που σημαντικοί δικηγόροι μου είπαν πως είναι καθαρά παράνομη και εγκληματική συμπεριφορά. Ελπίζω η αστυνομία να αναθεωρήσει τις ευθύνες της στο θέμα. Μόνο εκείνη έχει τη δύναμη να φτάσει στο τέλος αυτού του τρομερού σκανδάλου, που οδήγησε τη Diana να νιώθει πιο εκτεθειμένη και μόνη και την εξαπάτησε να αγνοήσει εκείνους που νοιάζονταν για εκείνη και θα την προστάτευαν", έγραψε στο άρθρο που δημοσίευσε η Daily Mail.

Διαβάστε Επίσης