Η Carrie Johnson το έκανε ξανά! Φόρεσε στο πάρτι του γάμου της ένα φόρεμα που νοίκιασε για 30€

Ο Boris και η Carrie Johnson πραγματοποίησαν δεξίωση για τον γάμο τους που τελέστηκε έναν χρόνο πριν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Boris Johnson και η Carrie Symonds παντρεύτηκαν με μια λιτή τελετή, παρουσία ελάχιστον ανθρώπων, τον Μάιο του 2021- όταν η Μεγάλη Βρετανία, όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης, τελούσε υπό καραντίνα. Ήδη από τότε είχαν ανακοινώσει ότι θα μεταφέρουν τα σχέδια τους για τη δεξίωση του γάμου και τον μήνα του μέλιτος στο καλοκαίρι του 2022. Έτσι κι έγινε: το Σάββατο 30 Ιουλίου το ζευγάρι πραγματοποίησε το γαμήλιο πάρτι του στην ιστορική έπαυλη Daylesford House στο  Cotswolds παρουσία 200 καλεσμένων, ανάμεσά τους μέλη των οικογενειών τους αλλά και συνεργάτες του Βρετανού πρωθυπουργού - ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε την παραίτησή του και παραμένει εν ενεργεία μέχρι να αναλάβει ο διάδοχός του. 

Αν και δεν υπάρχουν στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση και τους εορτασμούς, τα βρετανικά μέσα έκαναν γνωστό ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού κατέφυγε για μία ακόμα φορά για τη εμφάνισή της στην αγαπημένη της πρακτική: την ενοικίαση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Carrie Johnson φόρεσε ένα μάξι halter-neck σατέν βραδινό φόρεμα σε λευκό της σχεδιάστριας Savannah Miller (αδελφή της Sienna Miller), το οποίο ενοικίασε στην τιμή των 30€. Ως τιμή αγοράς του νυφικού αναφέρεται το πόσο των 4.000€, ωστόσο το Wardrobe HQ, το λονδρέζικο ηλεκτρονικό κατάστημα ενοικίασης ρούχων και αξεσουάρ που εμπιστεύεται διαρκώς η πρώτη κυρία της Μεγάλης Βρετανίας, δίνει τη δυνατότητα για ενοικίαση σ' αυτή τη τιμή (ανά ημέρα). 

Το νυφικό που φόρεσε η Carrie Johnson 

Η Carrie Johnson είχε νοικιάσει και το φόρεμα του γάμου της από το Wardrobe HQ: ένα λευκό φόρεμα από δαντέλα του Christos Costarellos, στην τιμή των 55€!