Ellen Pompeo | Ο νέος της πρωταγωνιστικός ρόλος μετά το 'Grey's Anatomy'

Η ηθοποιός θα εμφανιστεί ελάχιστα στην 19η σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Ellen Pompeo έχει ταυτιστεί με τον ρόλο της Meredith Grey στη δημοφιλή σειρά του ABC 'Grey's Anatomy', όμως σταδιακά ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια καινούρια τηλεοπτική πορεία.

Η 52χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά του Hulu ενώ θα εμφανιστεί ελάχιστα στην 19η σεζόν του Grey's Anatomy, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα. Η σταρ θα είναι παραγωγός και πρωταγωνίστρια στη σειρά -που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της- που παρουσιάζει την ιστορία ενός ζευγαριού που υιοθετούν ένα 8χρονο κορίτσι με μια σπάνια μορφή νανισμού κι αργότερα μαθαίνουν ότι η κόρη τους δεν είναι αυτή που νόμιζαν ότι είναι αρχικά.

Όσο για τον ρόλο της στο 'Grey's Anatomy' θα είναι μειωμένος, αφού θα εμφανιστεί μόλις στα 8 από τα 20 επεισόδια της σεζόν ενώ θα συνεχίσει να κάνει την αφήγηση αλλά και την παραγωγή της σειράς. Το ερώτημα για το εάν αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν για την Pompeo και εάν θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς ακόμα παραμένει, ενώ η δημιουργός Shonda Rhimes έχει δηλώσει πως δεν βλέπει ' το Grey's Anatomy να συνεχίζει χωρίς την πρωταγωνίστριά του'.

Διαβάστε Επίσης