Βασίλισσα Ελισάβετ | Νέες ανησυχίες για την υγεία της – Η ακύρωση της παραδοσιακής εκδήλωσης που θεωρήθηκε "κακό σημάδι"

Βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια νέα τάξη πραγμάτων στο Παλάτι εξαιτίας της υγείας της Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στο κάστρο του Balmoral τον Ιούλιο για να περάσει εκεί τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως είθισται παραδοσιακά πραγματοποιείται μια μεγάλη εκδήλωση για το καλωσόρισμα της 96χρονης μονάρχη.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο, όμως τελευταία στιγμή ακυρώθηκε εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της 96χρονης μονάρχη και ενώ μέχρι τελευταία στιγμή σκόπευε να παραστεί.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με το Παλάτι, διοργανώθηκε μια μικρότερης κλίμακας εκδήλωση και ιδιωτικά εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων της βασίλισσας, όμως δεδομένου ότι πρόκειται για μια εκδήλωση την οποία- εκτός από την περίοδο της πανδημίας- η βασίλισσα δεν έχει χάσει ποτέ, η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Ελισάβετ είναι και πάλι έντονη στη Βρετανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολλοί ήταν οι ντόπιοι που απογοητεύτηκαν που δεν είδαν από κοντά την Ελισάβετ, όμως αυτές οι ακυρώσεις είναι ένα "σημάδι" για το πώς θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα. Δεδομένης της ηλικίας της βασίλισσας, οι εκδηλώσεις στις οποίες θα πηγαίνει η ίδια θα λιγοστεύουν ενώ ήδη έχει παραχωρήσει σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας την άδεια να την εκπροσωπούν σε σημαντικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε Επίσης