Βασίλισσα Ελισάβετ | Το νέο πολυτελές όχημά της για τις μετακινήσεις της στην έκταση του Κάστρου

Η μονάρχης της Αγγλίας εμφανίστηκε πρόσφατα να δυσκολεύεται να περπατήσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την κατάσταση της υγείας της και την πρόσφατη εμφάνισή της στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου, όπου δυσκολεύτηκε να περπατήσει, η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε στην αγορά ενός γκολφ οχήματος, που θα τη βοηθήσει αρκετά στις μετακινήσεις της. 

Διαβάστε Επίσης

Το πολυτελές όχημα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στη δανέζικη εταιρεία Garia και τη Mercedes-Benz. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η βασίλισσα απέκτησε το ηλεκτρικό όχημα πριν από 2 εβδομάδες. Πιο αναλυτικά, το νέο της μεταφορικό έχει θερμαινόμενο παρμπρίζ, ένα μικρό ψυγείο, bluetooth ηχεία και 10 ιντσών οθόνη. 

queen elizabeth golf cart

"Έχει περάσει πολλές δυσκολίες πρόσφατα με τον covid και με τη μέση της, που έχει επηρεάσει τους πάντες - πόσο μάλλον που κλείνει τα 96 τον επόμενο μήνα", ανέφερε πηγή που θεωρεί εξαιρετική ιδέα το όχημα, προσθέτοντας πως "ταιριάζει απόλυτα για μια βασίλισσα και ας ελπίσουμε πως θα τη βοηθήσει να πραγματοποιεί τις υποχρεώσεις της". 

Όπως προαναφέρθηκε, η βασίλισσα Ελισάβετ πρόσφατα πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, πριν ακόμα νοσήσει με κορονοϊό, που την κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις της. Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσία της στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου δεν ήταν επιβεβαιωμένη, μέχρι την ίδια την ημέρα της τελετής. Ειδικότερα, αφού η μονάρχης ενημέρωσε για την εμφάνισή της, εν τέλει χρειάστηκε να εισέλθει από την πόρτα του ναού που βρισκόταν στο πλάι για να διασχίσει τη μισή απόσταση μέχρι τη θέση της, όπως επίσης αναγκάστηκε να κρατάει το μπράτσο του γιου της, πρίγκιπα Andrew, ενώ στο άλλο χέρι της το μπαστούνι της. 

Διαβάστε Επίσης