Paulina Porizkova | Η απάντησή της σε πλαστικό χειρουργό που της πρότεινε να κάνει αντιγηραντικές επεμβάσεις

Η 57χρονη καλλονή είναι περήφανη για την ηλικία της και δεν το κρύβει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μέσω του προφίλ της στο Instagram η Paulina Porizkova προσπαθεί να προωθήσει τη θετική πλευρά του να μεγαλώνεις και μάλιστα φυσικά, θέλοντας να θέσει το "καλό παράδειγμα" για όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν. Πρόσφατα, το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, απαντώντας σε έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε repost τη φωτογραφία της, έχοντας κάνει κάποιες αλλαγές και προτείνοντας ορισμένες επεμβατικές λύσεις για να "σταματήσει" τη γήρανση. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Porizkova δεν είδε και τόσο θετικά την παρέμβαση.

Διαβάστε Επίσης

"Βρήκα αυτή τη φωτογραφία, την οποία είχα ανεβάσει εδώ στο παρελθόν (και νόμιζα πως φαινόμουν ωραία) η οποία έγινε repost από έναν πλαστικό χειρουργό, συζητώντας με λεπτομέρεια τι χρειαζόμουν να κάνω", έγραψε στη λεζάντα της εικόνας, προσθέτοντας πως "αυτές οι ενοχλητικές κοιλότητες κάτω από τα μάγουλά μου θα μπορούσαν να εξαφανιστούν με fillers, Botox για το μέτωπό μου, αυτές τις ρυτίδες στο πλάι του στόματός μου και τις χορδές στο λαιμό μου, και ένα σωρό λέιζερ για να σφίξουν και να εξομαλύνουν και να συσφίξουν τα πάντα. Αυτά αντιμετωπίζει μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μου λένε ότι το πρόσωπό μου χρειάζεται "διόρθωση". Με κάποιο τρόπο έχει πάει "στραβά" με τη γήρανση. Είναι να απορεί κανείς που οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε τα μέσα θα καταφύγουμε σε κάποιες μορφές διόρθωσης αυτού που μας λένε ότι είναι χαλασμένο;".

Φυσικά δε δίστασε να αναφέρει πως έχει κάνει πραγματοποιήσει κάποιες θεραπείες με λέιζερ και το plasma pen, καθώς όσο κι αν είναι περήφανη για την ηλικία της, υπάρχουν στιγμές που θέλει να νιώθει πιο όμορφη. "Στη δουλειά μου, αντιμετωπίζω το πρόσωπό μου με σχεδόν αφύσικες λεπτομέρειες - και παρόλο που έχω αποδεχτεί το μεγαλύτερο μέρος του, εξακολουθώ να δυσκολεύομαι να το αποδεχτώ όλο. Αλλά το να λες σε μια γυναίκα τι "πρέπει" να κάνει η ίδια για να θεωρηθεί ελκυστική, είτε πρόκειται για το χρώμα των μαλλιών, είτε για το μακιγιάζ, είτε για κρέμες, είτε για ρούχα - είτε για τις πιο επεμβατικές επιλογές - είναι ντροπή. Κάθε φορά που πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται ή να λέει "ξέρεις, θα έπρεπε να..." σε μια φίλη, σταματήστε για μια στιγμή. Αν δεν ζητήσει βοήθεια, βοηθάτε πραγματικά;"

Η ανάρτησή της δέχθηκε χιλιάδες likes και άνοιξε μία σημαντική συζήτηση, με πολλούς διάσημους φίλους της να της στέλνουν εμψυχωτικά σχόλια. "Δεν μπορείς να διορθώσεις την τελειότητα. Το οποίο είναι κάτι που όλοι μπορούμε να γίνουμε αν αφήσουμε τους εαυτούς μας την παρηγοριά του να πιστεύεις", έγραψε ο φωτογράφος Nigel Barker, ενώ η φίλη της και συνάδελφός της, Helena Christensen δήλωσε πως ο συγκεκριμένος γιατρός μάλλον χρειάζεται διπλή επέμβαση στα μάτια του. 

Διαβάστε Επίσης