Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα συζητηθεί

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα ταξιδέψουν ξανά στη γενέτειρα του πρίγκιπα Harry στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού κατάφεραν να λύσουν ορισμένα ζητήματα που προέκυψαν με την ασφάλειά τους, διευθετώντας το πρόβλημα προσωρινά - ο δούκας του Sussex κατέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για το δικαίωμά του στην ασφάλεια - ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να ταξιδέψουν ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, οι Sussexes θα επιστρέψουν στη γενέτειρα του πρίγκιπα Harry στις αρχές του Σεπτεμβρίου προκειμένου να επισκεφθούν φιλανθρωπικές οργανώσεις που σημαίνουν πολλά γι'αυτούς και εξακολουθούν να υποστηρίζουν. Εξαιτίας του κορονοϊού αλλά και του προβλήματος με την απόρριψη του αιτήματος για αστυνομική προστασία - που ο δούκας του Sussex ίσως να μπορεί να ανατρέψει - το ζευγάρι δεν είχε καταφέρει να επισκεφθεί τη χώρα και να ασχοληθεί με τις ενέργειες των βρετανικών φιλανθρωπικών οργανώσεων. 

Έτσι, λοιπόν, τώρα που έχουν τη δυνατότητα, αφού το ζευγάρι είχε επισκεφθεί πριν από λίγους μήνες την Αγγλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, θα ταξιδέψουν στις 5 Σεπτεμβρίου στο Μάντσεστερ για τη Σύνοδο One Young World. Την επόμενη ημέρα θα βρεθούν στη Γερμανία για να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για το Invictus Games που θα λάβει χώρα τον επόμενο χρόνο στο Ντίσελντορφ και στις 8 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψουν στην Αγγλία για τα βραβεία Well Child.

Την τελευταία φορά που οι Sussexes επισκέφθηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά τη δισέγγονή της Lilibet, όπως συνέβη και με τον πρίγκιπα Κάρολο. Παράλληλα, οι διάσημοι γονείς της είχαν δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της με αφορμή τα γενέθλιά της. Το αν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ξανά τη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ ενδεχομένως να βρίσκεται ακόμη στο Κάστρο του Μπαλμόραλ. Βέβαια, αν χρειαστεί να μεταφερθεί στο Λονδίνο για να γνωρίσει τον καινούριο πρωθυπουργό που θα έχει επιλεχθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ίσως έχει την ευκαιρία να δει και τον εγγονό της.

Διαβάστε Επίσης