Βασίλισσα Ελισάβετ | Πώς σκοπεύει να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου ήδη βρίσκεται στο μέρος που θα μείνει τους καλοκαιρινούς μήνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι λάτρης των παραδόσεων, καθώς σπάνια παρεκκλίνει του προγράμματός της και των δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο. Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου θα περάσει τις διακοπές της στο Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, όπου παραδοσιακά βρίσκεται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διαβάστε Επίσης

Για την ακρίβεια, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται ήδη εκεί, ωστόσο θα παραμείνει σε άλλες κατοικίες στην έκταση μέχρι και τις 2 Αυγούστου, που το Κάστρο είναι ανοιχτό προς το κοινό. Το συγκεκριμένο κάστρο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εδώ και 150 χρόνια, το οποίο επισκέπτονται όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τους θερινούς μήνες, ενώ πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, χοροί, πικ νικ και σαββατοκύριακα για κυνήγι.

Μάλιστα, φέτος ακούγεται πως στη λίστα των καλεσμένων που θα συντροφεύσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ στις διακοπές της, είναι και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle και τα δυο τους παιδιά. Το ζευγάρι επισκέφθηκε τη βασίλισσα τον περασμένο Απρίλιο, πριν ταξιδέψουν στην Ολλανδία για την αθλητική διοργάνωση Invictus Games. Λίγους μήνες αργότερα, βρέθηκαν ξανά με τη βασιλική οικογένεια, αυτή τη φορά για να παραβρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Όσο για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, η θέση τους είναι ήδη "κλεισμένη" στη Σκωτία αφού η οικογένεια των 5 κάθε χρόνο επισκέπτεται τη μονάρχη και περνάει χρόνο εκεί. Προς το παρόν, οι Cambridges βρίσκονται σε άγνωστο προορισμό μαζί με τα παιδιά τους για να απολαύσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης. Άλλωστε, η Σκωτία για το ζευγάρι είναι πολύ σημαντική, αφού εκεί γνωρίστηκαν, στο πανεπιστήμιο St. Andrews. "'Ηταν εδώ - 20 χρονια πριν - που γνώρισα για πρώτη φορά την Catherine. Δεν χρειάζεται να πω πως η πόλη όπου γνωρίζεις τη μέλλουσα σύζυγό σου κρατά μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου", είχε δηλώσει στο παρελθόν ο πρίγκιπας William. Μάλιστα, στη Σκωτία βρισκόταν όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

Διαβάστε Επίσης