Βασίλισσα Ελισάβετ | Το τρυφερό "δώρο" που πρόσφερε στον πρίγκιπα George για τα γενέθλιά του

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου ξεπέρασε τον εαυτό της για τα 9α γενέθλια του δισέγγονού της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει όλα τα δισέγγονά της, ίσως όμως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά των Kate Middleton και πρίγκιπα William, από τη στιγμή που σύντομα θα τα βλέπει και πιο συχνά, λόγω της μετακόμισης της οικογένειας στο Windsor. Την αδυναμία αυτή έδειξε μέσω του δώρου που πρόσφερε στον 9χρονο πρίγκιπα George για τα γενέθλιά του, που γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου ήθελε να πει χρόνια πολλά στον δισέγγονό της και μελλοντικό βασιλιά με όλες τις τιμές, οργανώνοντας τη μπάντα της ιρλανδικής φρουράς να παίξει το γενέθλιο τραγούδι έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Φορώντας τις κλασσικές στολές τους, οι ταλαντούχοι μουσικοί εκτέλεσαν το γνωστό τραγούδι, που ήταν έκπληξη, κατά τη διάρκεια της αλλαγής της φρουράς. Μάλιστα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στο Twitter, η βασίλισσα Ελισάβετ ευχαρίστησε τη μπάντα, που τη βοήθησε να διοργανώσει την πιο τρυφερή έκπληξη. 

Πρόσφατα, οι γονείς του μέσω του λογαριασμού τους στα social media, μοιράστηκαν ένα νέο πορτρέτο του που πιθανότατα είναι τραβηγμένο από τη δούκισσα του Cambridge, δεδομένου ότι πλέον αποτελεί παράδοση. Η οικογένεια τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του, χωρίς να γνωρίζουμε τον προορισμό τους, ωστόσο είναι έτοιμοι με το που επιστρέψουν να κάνουν τη μεγάλη μετακόμιση στο Windsor.  

Όσο για το πώς πέρασε ο μικρός πρίγκιπας τα γενέθλιά του, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όμως ενδέχεται την τούρτα να την έφτιαξε η μητέρα του. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Kate Middleton το 2019: "Λατρεύω να φτιάχνω τούρτα. Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση που μένω ξύπνια μέχρι τα μεσάνυχτα με τεράστια ποσότητα μείγματος για τούρτα και επικάλυψη και φτιάχνω πάρα πολύ. Όμως μ' αρέσει". 

Διαβάστε Επίσης