Jennifer Lopez - Ben Affleck | Τα δώρα που πρόσφεραν στους καλεσμένους τους κατά τη γαμήλια τριήμερη γιορτή

Οι νεόνυμφοι σταρ δώρισαν στους αγαπημένους τους custom made αναμνηστικά από την ιδιαίτερη ημέρα τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν ο γάμος τους στο Λας Βέγκας ήταν αφιερωμένος αποκλειστικά στους δυο τους, δεν μπορούμε να πούμε πως το ίδιο συνέβη στη δεύτερη τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Georgia. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν λογάριασαν τα έξοδα για τον δεύτερο ανοιχτό γάμο τους, τον οποίο πραγματοποίησαν ώστε να γιορτάσουν με τους κοντινότερους φίλους τους και συγγενείς.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύπτουν τα ξένα Μέσα, η τριήμερη αυτή γιορτή των Bennifer περιελάμβανε ένα pre-wedding δείπνο, την all-white τελετή και ένα bbq brunch την επομένη του γάμου. Ωστόσο, πέρα από τις όμορφες αναμνήσεις και τις φωτογραφίες που οι εκλεκτοί προσκλεκλημένοι αποκόμισαν από τη βραδιά, δεν θα ήταν σωστό να φύγουν με άδεια χέρια.

Αρχικά, το ζευγάρι είχε μεριμνήσει ώστε με το που οι καλεσμένοι θα έφταναν στο ξενοδοχείο τους, τους περίμεναν custom made σοκολάτες που περιείχαν τα αρχικά τους, κάνοντας μία εξαίσια επιλογή σε γεύσεις. Την ιδιαίτερη λεπτομέρεια αποκάλυψε ο gossip λογαριασμός στο Instagram, Deux Moi, όταν ένας ανώνυμος χρήστης έστειλε την παρακάτω φωτογραφία, εξηγώντας πως ενώ ο ίδιος ήταν απλά τουρίστας στη Savannah, εκ παραδρομής λάθος δέχθηκε ένα κουτί με σοκολάτες από το ζευγάρι, το οποίο περιελάμβανε μία κάρτα που έγραψε: "Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε το Σαββατοκύριακο του γάμου μας τόσο ξεχωριστό. Όνειρα Γλυκά".

Jlo

Παράλληλα, οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους δεν τελείωσαν εκεί, αφού πέρα από τις σοκολάτες, το ζευγάρι δώρισε σε όλους τους καλεσμένους custom made tote τσάντες που είχαν στην μπροστινή πλευρά τα αρχικά τους και διάφορα άλλα δώρα, τα οποία ωστόσο δεν έγιναν γνωστά. 

jlo

Το ζευγάρι επανενώθηκε περίπου 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου τους αρραβώνα, αποφασίζοντας να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, όταν πείστηκαν πως τελικά είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.

Διαβάστε Επίσης