H Jennifer Lopez προετοιμάζεται για superhero στο σύμπαν της Marvel;

Οι φαν της δεν βλέπουν την ώρα να τη δουν ως ηρωίδα κόμικ στη μεγάλη οθόνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως αποκάλυψε το ντοκιμαντέρ της, "Halftime" στο Netflix, η Jennifer Lopez μπορεί να κάνει τα πάντα, ως μία σύγχρονη superwoman. Αυτό το πήραν λίγο πιο κυριολεκτικά οι φαν της, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν να τη δουν πρωταγωνίστρια σε μία από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας της Marvel.

Διαβάστε Επίσης

Όλα ξεκίνησαν όταν η σταρ ανέβασε ένα στόρι στον λογαριασμό της από φαν κλαμπ της που έλεγε πως η σκηνοθέτις της νέας σειράς της Marvel She-Hulk, Kat Coiro, θα ήθελε πολύ να φέρει τη Lopez στο σύμπαν της Marvel. Πιο αναλυτικά, η σκηνοθέτις που συνεργάστηκε με την ηθοποιό στην ταινία Marry Me, δήλωσε σε συνέντευξή της πως είναι το όνειρό της να καταφέρει να κάνει τη J.Lo μέρος της μεγάλης οικογένειας της Marvel. 

jlo insta

Η Λατίνα σταρ που έγραψε στο στόρι της "σ'αγαπώ επίσης, Kat", σίγουρα θα συμφωνεί με τους φαν της, καθώς δεν θα ήταν άσχημα να κατακτούσε και τον κόσμο των κόμικ. Άλλωστε, η αντίδρασή της αυτή μεταφράζεται και ως πρόταση στους ιθύνοντες. Ήδη έχει μία τεράστια πλατφόρμα από φαν, δεδομένης της καριέρας της στη μουσική και τον κινηματογράφο, όπου ένας τέτοιος ρόλος θα την εκτόξευε πιο πάνω από την κορυφή, που βρίσκεται σήμερα. 

Διαβάστε Επίσης