X

Sarah Jessica Parker | Ο φόρος τιμής στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001

Η φωτογραφία που η πρωταγωνίστρια του Sex and the City μοιράστηκε με αφορμή τη θλιβερή επέτειο.

Η Sarah Jessica Parker θα μπορούσε να γράψει ολόκληρους τόμους για την αγαπημένη της πόλη στον κόσμο που δεν είναι άλλη από τη Νέα Υόρκη. Η διάσημη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πουθενά αλλού στον πλανήτη αυτή την περίοδο, αφού τις τελευταίες ημέρες λαμβάνει χώρα η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Άλλωστε, η Parker μένει μόνιμα εκεί, επομένως είναι παράλογο να απουσίαζε.

Η ίδια έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας του οίκου Fendi, αφού η ηθοποιός συνεργάστηκε με το διάσημο luxury brand για το επαναλανσάρισμα της πασίγνωστης baguette τσάντας, την οποία έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσω του χαρακτήρα της Carrie Bradshaw στη σειρά Sex and the City. Παράλληλα, η Parker φωτογραφήθηκε στην πρώτη σειρά του σόου, να μιλάει με την Kim Kardashian, η οποία επίσης τίμησε με την παρουσία της τον καλλιτεχνικό διευθυντή της γυναικείας συλλογής, Kim Jones.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί, επίσης, στην πιο μαύρη ημέρα της αμερικανικής ιστορίας, κάνοντας μία ανάρτηση με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 2977 θυμάτων.

Αναρτώντας μία φωτογραφία που περιελάμβανε τη θέα της από τη Νέα Υόρκη και εκεί που κανονικά θα δέσποζαν οι Δίδυμοι Πύργοι - όπου δύο λαμπερά κάθετα φώτα είχαν πάρει τη θέση τους- η ηθοποιός έγραψε: "Δεν σε είδα σήμερα το βράδυ, όμως ξέρω πως είσαι εκεί. Δεν ξεχνω ποτέ. Αγαπώ τη Νέα Υόρκη".

Διαβάστε Επίσης