Καμίλα Πάρκερ | Θα λάβουν τίτλους ευγενείας τα παιδιά της τώρα που ανακηρύχθηκε βασιλική σύζυγος;

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της θα επηρεάσει τις ζωές των Tom Parker Bowles και Laura Lopes;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος ανέλαβε αυτόματα τον βρετανικό θρόνο, με αποτέλεσμα η σύζυγός του, Καμίλα, να λάβει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου. Αν και στον γάμο τους το 2005, ήταν ένας από τους όρους ότι η Καμίλα θα παρέμενε πριγκιπική σύζυγος όταν θα γινόταν ο Κάρολος βασιλιάς, εν τέλει λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της, η βασίλισσα Ελισάβετ αναθεώρησε την άποψή της, δίνοντας δημόσια την έγκρισή της για να λάβει η πρώην δούκισσα της Κορνουάλης τον τίτλο της βασίλισσας. 

Ωστόσο, τι θα γίνει με τα παιδιά της τώρα που η Καμίλα άλλαξε τίτλο; Πρόκειται ο Tom Parker Bowles και η Laura Lopes να λάβουν τίτλους ευγενείας; Ειδικότερα, η Καμίλα απέκτησε τα δύο παιδιά της κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου με τον Andrew Parker Bowles. Σύμφωνα με τον Joe Little, managing editor του περιοδικού Majesty, "ο Tom και η Laura θα παραμείνουν ακριβώς όπως είναι, τα ονόματά τους δεν θα αλλάξουν".

Παράλληλα, ο Little δήλωσε πως δεν πιστεύει πως χρειάζονται αστυνομική προστασία, αν δεν το είχαν χρειαστεί μέχρι τώρα. Όμως, δεν αποτελεί υποχρεωτική ενέργεια από τη βασιλική οικογένεια, δεδομένου ότι τα παιδιά της Καμίλα παραμένουν κοινοί θνητοί.

Ο 47χρονος Tom είναι κριτικός φαγητού, ενώ η 44χρονη αδερφή του, Laura, δούλευε ως επιμελήτρια έργων τέχνης και γενικότερα δεν λατρεύει τη δημόσια ζωή. "Είναι και οι δύο χαμηλών τόνων, δεδομένων των διασυνδέσεών τους και αυτό τους αρέσει. Εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους και φυσιολογικά θα βρίσκονταν στο background", εξήγησε ο Little. Βέβαια, γνωρίζουν πως μετά την τελετή στέψης τα tabloids θα ασχοληθούν αρκετά με τις ζωές τους, κάτι που αναμφίβολα θα θέλουν να αποφύγουν. 

Φυσικά, δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή τα παιδιά της Καμίλα να αποκτήσουν τίτλους, απλά αυτό θα γίνει μέσω του έργου τους στην κοινωνία, ένα επίτευγμα για το οποίο ο Κάρολος να μπορεί να δικαιολογήσει ένα τιμητικό παράσημο. 

Γενικότερα, ο Κάρολος έχει άψογες σχέσεις με τα παιδιά της Καμίλα, όπως και με τα εγγόνια της, τα οποία βλέπουν σχεδόν καθημερινά. Μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος είναι νονός του Tom, πέρα από το γεγονός πως έγινε μετά από δεκαετίες και πατριός του.

Διαβάστε Επίσης