Oprah Winfrey | Τι δήλωσε για την επανασύνδεση των Meghan και Harry με τους Cambridges

Η πρόσφατη εμφάνιση των Sussexes με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας που προκάλεσε αντιδράσεις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κανείς δεν περίμενε την κοινή εμφάνιση των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry μαζί με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, προκειμένου να δουν από κοντά τις αφιερώσεις και τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος έξω από το Κάστρο του Windsor, με αφορμή τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που μίλησαν νωρίς για συμφιλίωση των δύο αδερφών που τα τελευταία χρόνια έχουν σταματήσει να έχουν τις ίδιες σχέσεις που διατηρούσαν στο παρελθόν. Με το ίδιο σκεπτικό σχολίασε και η Oprah Winfrey το περιστατικό, δηλώνοντας πως: "Αυτό είναι που πιστεύω σε όλες τις οικογένειες - ξέρεις ο πατέρας μου πέθανε πρόσφατα το καλοκαίρι - και όταν όλες οικογένειες συσπειρώνονται για μία κοινή τελετή, το τελετουργικό, το να θάβεις τον νεκρό σου, είναι μία ευκαιρία για συμφιλίωση". Όπως είπε χαρακτηριστικά στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Extra, "ελπίζω να γίνει αυτό". 

Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως η διάσημη παρουσιάστρια έχει άψογες σχέσεις με το ζευγάρι, δεδομένου ότι τα σπίτια τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας είναι κοντά, ενώ οι Sussexes είχαν επιλέξει τη Winfrey για την πρώτη τους συνέντευξη μετά την έξοδό τους από το Παλάτι. 

Και αυτή η συνέντευξη ήταν η αφορμή οι σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια να ψυχρανθούν, εξαιτίας των αποκαλύψεων που έκαναν δημόσια στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια είναι αισιόδοξη σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού μιλάμε για μία οικογένεια, παρά το γεγονός πως πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες στον κόσμο.

Διαβάστε Επίσης