Η Paulina Porizkova για την εμμηνόπαυση: "Πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά για πράγματα που είχες δεδομένα"

Το μοντέλο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σε μεγαλύτερες ηλικίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Paulina Porizkova προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαφανίσει το age shaming και τις ανασφάλειες που προκαλούνται εξαιτίας αυτού του θλιβερού φαινομένου στις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, μέσω των εμψυχωτικών αναρτήσεών της στον πρόσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Αφού πρόσφατα δήλωσε το τι απάντησε σε έναν πλαστικό χειρουργό που της πρότεινε να κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, το μοντέλο μίλησε για την περίοδο της εμμηνόπαυσης και τη δυσκολία να παραμείνεις σε φόρμα. "Το να παραμείνεις σε φόρμα μετά την εμμηνόπαυση απαιτεί πολλή δουλειά, ειδικά όταν έχεις στραβούς γοφούς", εξήγησε με μία αίσθηση χιούμορ η Porizkova.

Όπως εξομολογήθηκε, αναγκάστηκε να μειώσει τις συνεδρίες πιλάτες που έκανε μέχρι τότε, γιατί οι γοφοί της δεν συνεργάζονται. Οπότε για τώρα ξεκίνησε φυσικοθεραπείες μαζί με ασκήσεις ενδυνάμωσης με τη βοήθεια μίας personal trainer. 

"Οπότε, ναι, υπάρχουν μειονεκτήματα στο να μεγαλώνεις. Πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά για πράγματα που είχες ως δεδομένα. Στην εξωτερική σου εμφάνιση. Αντίθετα, ως προς τον εσωτερικό σου κόσμο, όλη η δουλειά που έχει ήδη γίνει, σε ανταμείβει επιτέλους", δήλωσε στην ανάρτησή της η Porizkova, γνωρίζοντας πως πλέον δεν είναι τόσο δυνατή και απαλή, όσο στα νεανικά της χρόνια. "Είμαι άνετη με τις ευάλωτες στιγμές μου, γνωρίζω τις αδυναμίες μου και είμαι περήφανη για τις δυνάμεις μου", σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως το καλύτερο απ'όλα είναι η σοφία που έχει αποκομίσει από όλο αυτό το "ταξίδι", που την έχει βοηθήσει να τα βάλει σε σειρά και να απολαύσει τα αποτελέσματα. 

Πριν από λίγες ημέρες, το μοντέλο δήλωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο, μέσα στο οποίο θα αναφέρει πολλά από τα εμψυχωτικά μηνύματα που διαβάζουμε στις καθημερινές της αναρτήσεις, με σκοπό να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι, με την ελπίδα ότι θα φέρει την αλλαγή. 

Διαβάστε Επίσης