Πρίγκιπας William - Πρίγκιπας Harry | Το οικογενειακό δείπνο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Μία ακόμη συνάντηση των εγγονών της βασίλισσας Ελισάβετ, ύστερα από την επανασύνδεση στο Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ μπορεί να βύθισε στο πένθος τη χώρα και την οικογένειά της, ωστόσο κατάφερε να φέρει λίγο πιο κοντά τους δύο εγγονούς της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry. Ύστερα από την έξοδο του δούκα του Sussex μαζί με τη σύζυγό του από το Λονδίνο και τις βασιλικές υποχρεώσεις, οι άλλοτε αγαπημένοι γιοι της πριγκίπισσας Diana σταμάτησαν να μιλούν, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να ψυχρανθούν ειδικότερα μετά τη συνέντευξη των Harry και Meghan στην Oprah Winfrey.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, η οικογένεια αναγκάστηκε να συναντηθεί ξανά, προκειμένου τα μέλη να αποτίνουν φόρο τιμής στη μακροβιότερη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου όλα μαζί, με την πρώτη συνάντηση των δύο πριγκίπων να λαμβάνει χώρα στο Windsor, όπου συνομίλησαν με το κοινό και είδαν από κοντά τα λουλούδια και τα μηνύματα που είχε αφήσει ο κόσμος έξω από το Κάστρο. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα αδέρφια συναντήθηκαν ξανά πριν από την πομπή του φερέτρου που έλαβε χώρα χθες, όταν η σορός της μονάρχη έφτασε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Εκεί αναφέρουν τα ξένα Μέσα πως τα δύο αδέρφια δείπνησαν μαζί με τις συζύγους τους και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.  

Μόλις χθες, η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ μεταφέρθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Westminster Hall, όπου θα παραμείνει μέχρι την ημέρα της κηδείας για να τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα. Ήδη ουρές 16 χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί έξω από το σημείο που βρίσκεται το βασιλικό φέρετρο, με τον κόσμο να θέλει να αποχαιρετήσει την εκλιπούσα μονάρχη. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 19 Σεπτεμβρίου στο Αββαείο του Westminster, ενώ θα ακολουθήσει μία ακόμη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, που θα αποτελέσει την τελευταία κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης