Η Paulina Porizkova τολμά και εμφανίζεται στο Instagram με δάκρυα στα μάτια

Το θρυλικό μοντέλο έχει δεσμευτεί να κάνει εμφανίσεις στα social media χωρίς φίλτρο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στόχος της είναι να απαλλάξει όλες τις γυναίκες από τις ανασφάλειες που τις κυνηγούν, προσπαθώντας να είναι ελεύθερες να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν. Η Paulina Porizkova επιθυμεί όλες οι γυναίκες να βρουν την πραγματική τους φωνή, όπως κάνει και η ίδια σε κάθε της ανάρτηση, έχοντας δεσμευτεί να δείχνει τον αληθινό της εαυτό, χωρίς κανένα φίλτρο. Και αυτό έκανε για ακόμη μία φορά με την πρόσφατη φωτογραφία της, όπου το θρυλικό μοντέλο εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια. 

Πιο αναλυτικά, η Porizkova, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, στο οποίο θα μοιραστεί όλες τις σκέψεις της, κομμάτι των οποίων έχουμε γνωρίσει στο Instagram, ανήρτησε μία φωτογραφία στον πρόσωπικό της λογαριασμό, που συζητήθηκε ιδιαίτερα. Με μελαγχολική όψη και κόκκινα μάτια, η καλλονή από την Τσεχία αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον πρώην σύζυγό της, Ric Ocasek, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019. Να σημειωθεί πως το ζευγάρι είχε χώρισε 2 χρόνια πριν από τον θάνατο του διάσημου μουσικού και μέλους του ροκ συγκροτήματος Cars, ωστόσο οι δύο σταρ εξακολουθούσαν να μένουν μαζί. Η απόφαση του Ocasek να κρατήσει την Porizkova εκτός της διαθήκης του ήταν κάτι που την πόνεσε βαθιά, καθώς ύστερα από 30 χρόνια σχέσης, η ίδια ένιωσε προδομένη. 

Όπως έγραψε στο προφίλ της: "O Ric κι εγώ είχαμε χωρίσει δύο χρόνια πριν από τον θάνατό του. Ζούσαμε διαφορετικές ζωές όμως μέναμε ακόμα μαζί. Στην ένταξή του Rock & Roll hall of fame, εμφανίστηκα ως η σύζυγός του για τελευταία φορά. Ήξερα πόσο σήμαινε γι'αυτόν και ήθελα να του δώσουν ένα τέλειο σαββατοκύριακο ως δώρο αποχωρισμού. Ήταν ο μόνος καλλιτέχνης που δεν ευχαρίστησε τη σύζυγό του. Είχαμε χωρίσει τότε ήδη έναν χρόνο. Νόμιζα πως κατευθυνόμασταν προς το τέλος του γάμου μας με όλη την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο. Όπως αποδείχθηκε, μετά θάνατον, είχαμε διαφορετική αντίληψη. Όμως, δεν είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει, οπότε αυτή είναι η δική μου πλευρά". 

Παράλληλα, η Porizkova εξομολογήθηκε πως είναι βαθιά πληγωμένη από τις πράξεις του που βγήκαν στην επιφάνεια μετά τον θάνατό του, πέρα από την περίοδο του θρήνου που πέρασε. "Όλοι όσοι τον αγαπήσαμε, βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία να συναρμολογήσουμε τους εαυτούς μας πέρα από τη σκιά του, είτε ήταν μία δροσερή προστασία από τον ήλιο ή μία σκληρή κρύα γωνιά", εξήγησε, χωρίς να θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό της ως την αγία σύζυγο. "Όλοι κάνουμε λάθη. Είμαι τυχερή που συνεχίζω με τη ζωή μου και μαθαίνω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ο σύζυγός μου δεν ήταν τόσο τυχερός", πρόσθεσε.

Όπως καταλαβαίνουμε, η Porizkova έχει αποφασίσει να περνάει ένα θετικό μήνυμα σε όλες τις αναρτήσεις της, παρά τις δύσκολιες εμπειρίες που έχει βιώσει, καθώς δεν θέλει να την κρατάει πια τίποτα πίσω.

Διαβάστε Επίσης