Βασίλισσα Margrethe | Η 82χρονη μονάρχης της Δανίας είναι θετική στον κορονοϊό μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Είναι η δεύτερη φορά που νοσεί με covid.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες μέρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, η 82χρονη βασίλισσα Margrethe της Δανίας διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

βασίλισσα είναι θετική στον κορονοϊό από χθες το απόγευμα και παραμένει στο παλάτι Fredensborg. Οι δραστηριότητές της αυτή την εβδομάδα έχουν ακυρωθεί” ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Η Margrethe, σύμφωνα με δημοσιεύματα, που έχει κάνει τα εμβόλια κατά της covid αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα ενώ είναι η δεύτερη φορά που νοσεί με covid αφού είχε διαγνωστεί θετική και τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η βασίλισσα της Δανίας ήταν ανάμεσα στους 2 χιλιάδες καλεσμένους στην κηδεία της Βρετανίδας μονάρχη στο Westminster Abbey και βρέθηκε και στην μικρότερη ακολουθία που έγινε στο εκκλησάκι του St.George στο Windsor Castle μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Frederik.

H Margrethe είναι τρίτη ξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ και αδελφή της Άννας-Μαρίας, συζύγου του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ. Στην κηδεία, μάλιστα, καθόταν μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, τον βασιλιά Philippe του Βέλγιου και τον βασιλιά Carl Gustaf της Σουηδίας.

Διαβάστε Επίσης