Πριγκίπισσα Mary- Πρίγκιπας Frederik | Η δεξίωση στο Παλάτι της Δανίας που θύμισε Bridgerton

H βασίλισσα Margrethe έλειπε από το πάρτι αφού νοσεί με covid μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Frederik της Δανίας και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Mary, μαζί με την πριγκίπισσα Benedikte οργάνωσαν ένα gala στο κάστρο Christiansborg στην Κοπεγχάγη για τα κυβερνητικά στελέχη με πάνω από 350 καλεσμένους.

Πρόκειται για ένα gala που συνήθως διοργανώνεται κάθε χρόνο αλλά αυτή τη φορά είχε σχεδόν τέσσερα χρόνια να γίνει, εξαιτίας της πανδημίας. Το Παλάτι της Δανίας δημοσίευσε φωτογραφίες από τη δεξίωση που δείχνει το πολυτελές ανάκτορο με τους καλεσμένους να χορεύουν και τις royals να έχουν φορέσει τις πιο λαμπερές τιάρες τους και εντυπωσιακά φορέματα.

Η 50χρονη πριγκίπισσα Mary είχε επιλέξει μια ροζ τουαλέτα που είχε συνδυάσει με την τιάρα που είχε φορέσει στον γάμο της και λαμπερά σκουλαρίκια, ενώ η 78χρονη πριγκίπισσα Benedikte είχε επιλέξει ένα μακρύ φόρεμα σε ανοιχτή μοβ απόχρωση. Η μικρή αδελφή της βασίλισσας Margrethe είχε επιλέξει την Floral birthday τιάρα που είχε λάβει ως δώρο στα 18α γενέθλιά της από τους γονείς της, βασιλιά Frederik και βασίλισσα Ingrid.

Το πριγκιπικό ζεύγος καλωσόρισαν την πρωθυπουργό Mette Frederiksen και τον Υπουργό Υγείας της χώρας Magnus Heunicke, ανάμεσα σε άλλους, και πριν ξεκινήσει ο χορός σε στιλ Bridgerton οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα δείπνο τριών πιάτων.

"Ο χορός Les Lanciers ήταν για χρόνια ένα χαρακτηριστικό στα πάρτι στο Royal Palace και η χθεσινή βραδιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση” ανέφερε το Παλάτι της Δανίας σε ανάρτησή του στο Instagram. "Όταν το ρολόι σήμανε 11.30 πραγματοποιήθηκε ο χορός στην αίθουσα Hall of Knights στο κάστρο του Christinsborg με τη συμμετοχή των οικοδεσποτών”, τόνιζε η ανακοίνωση.

Διαβάστε Επίσης