"Δεν μπορούσα να μείνω σε αυτόν τον γάμο" | Η Melinda Gates μιλάει για το επώδυνο διαζύγιό της με τον Bill Gates

Εξηγεί τους λόγους που δεν μπορούσε να παραμείνει παντρεμένη με τον επιχειρηματία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Melinda French Gates μίλησε για το απίστευτα, όπως το χαρακτήρισε, επώδυνο διαζύγιό της με τον Bill Gates εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσε να παραμείνει στον γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία.

Η 58χρονη έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Fortune τονίζοντας ότι "είχα κάποιους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσα να μείνω πια σε αυτόν τον γάμο” και προσθέτοντας ότι "το περίεργο με την πανδημία είναι ότι μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ιδιωτικά ό,τι χρειαζόταν να κάνω”.

Όπως είπε η πρώην σύζυγός του Gates "είναι απίστευτα επώδυνο με πολλούς τρόπους αλλά είχα την ιδιωτικότητα να το ξεπεράσω”. Η Melinda και ο 66χρονος επιχειρηματίας είχαν παντρευτεί το 1994 και ήταν μαζί 27 χρόνια πριν πάρουν διαζύγιο το 2021. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την 25χρονη Jennifer, τον 23χρονο Rory και την 19χρονη Phoebe.

Το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να συνεργάζεται για το Bill&Melinda Gates Foundation που είχαν ιδρύσει το 2000 και όπως λέει η Gates η ενασχόλησή της με το ίδρυμα ήταν αυτή που την βοήθησε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου: "Συνέχισα να εργάζομαι με τον άνθρωπο με τον οποίο απομακρυνόμουν και έπρεπε να εμφανίζομαι και να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου κάθε μέρα. Οπότε ακόμα κι αν έκλαιγα στις 9 το πρωί και μετά έπρεπε να κάνω μια βιντεοκλήση στις 10 με τον άνθρωπο που άφηνα πίσω μου, έπρεπε να είμαι καλά”.

Αυτό που τη βοήθησε ήταν ότι ενώ περνούσε πολύ δύσκολα χρειάστηκε να δουλέψει με ανθρώπους που περνούσαν κι εκείνοι δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας: "Δουλεύουμε με απίστευτους συνεργάτες από όλο τον κόσμο που περνούσαν δύσκολα λόγω πανδημίας. Ήμουν σε μια βιντεοκλήση με μια γυναίκα που είχε χάσει τον πατέρα της και μετά από μια εβδομάδα έπρεπε να μου μιλήσει”.

Διαβάστε Επίσης