Πριγκίπισσα Ευγενία | Η ρομαντική φωτογραφία από τον γάμο της, με αφορμή την επέτειό της με τον Jack Brooksbank

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γιόρτασε την ευτυχισμένη ημέρα μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους, August.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Προκειμένου να γιορτάσει την επέτειο γάμου της με τον Jack Brooksbank, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον σύζυγό της από την ξεχωριστή ημέρα.

Ειδικότερα, οι δυο τους βρίσκονται στη βασιλική άμαξα που τους μετέφερε από την εκκλησία, μόλις αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, δίνοντας ένα τρυφερό φιλί στην κάμερα του Alex Bramall. "Χαρούμενη επέτειο Jack μου. 4 χρόνια και μετράμε..."

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2010 όταν οι δύο νέοι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για σκι στην Ελβετία, όπου οι γονείς της πριγκίπισσας διατηρούσαν ένα σαλέ στην περιοχή Verdier. Στη συνέχεια και όταν η Eugenie μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, οι δυο τους συνέχισαν να έχουν σχέση εξ' αποστάσεως. Εν τέλει αποφάσισαν να παντρευτούν το 2018, όταν ο Brooksbank έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου. Περίπου 9 μήνες αργότερα, το ζευγάρι πραγματοποίησε τον γάμο του, ενώπιον φίλων και μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Το 2021 η πριγκίπισσα Eugenie και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον August, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε δημόσια εκδήλωση κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης