Ο λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας William είναι πιο κοντά από ποτέ

Η σχέση τους είχε περάσει από διάφορες δοκιμασίες, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πιο κοντά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ μετέβαλε το σκηνικό στην παγκόσμια πραγματικότητα και έφερε πιο κοντά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που συσπειρώθηκαν προκειμένου να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή. Επόμενο ήταν λοιπόν ο βασιλιάς Κάρολος να έρθει πιο κοντά με τον πρίγκιπα William, αν και η σχέση τους δεν ήταν πάντα ιδανική. 

Τώρα περισσότερο από ποτέ, ο πρίγκιπας William φαίνεται να καταλαβαίνει τον πατέρα του, αφού το κοινό τους μέλλον είναι ένας από τους λόγους που τους έφερε κοντά. "Το να μιλάνε για το μέλλον της χώρας και το μέλλον των ρόλων τους δυνάμωσε τον δεσμό τους", δήλωσε πηγή για τη σχέση πατέρα και γιου.

Παράλληλα, οι θάνατοι των πρίγκιπα Φιλίππου και βασίλισσας Ελισάβετ, όπως και η απόφαση του πρίγκιπα Harry να αποχωρίσει από το Παλάτι, τούς τοποθέτησε στην "ίδια ομάδα". Μάλιστα, η τρυφερή αναφορά του βασιλιά Καρόλου στο πρώτο του διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό, για τον μεγαλύτερο γιο του έδειξε την εμπιστοσύνη που έχει στον William αλλά και τη σύζυγό του, Kate Middleton, στους οποίους απένειμε τους τίτλους των πρίγκιπα και πριγκίπισσας της Ουαλίας. 

Ο πρίγκιπας William είχε δηλώσει, αφού έλαβε τον νέο του τίτλο, πως θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, επιδεικνύοντας την ίδια αφοσίωση στο καθήκον. Ο μεγαλύτερος γιος του, πέρα από τον νέο του τίτλο, έγινε επίσης διαχειριστής της μεγάλης περιουσίας του δουκάτου της Κορνουάλης, που μέχρι πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ανήκε στις αρμοδιότητες του Καρόλου. 

Διαβάστε Επίσης