Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα μετακομίσει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για τουλάχιστον 5 χρόνια

Αν και ο νέος μονάρχης δεν είχε πρόβλημα να κάνει αυτή την αλλαγή στη ζωή του, εν τέλει τα σχέδιά του άλλαξαν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος θα μετακόμιζε με τη σύζυγό του, Καμίλα, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, εν τέλει τα σχέδια άλλαξαν και ο λόγος είναι η τεράστια ανακαίνιση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ιστορικό κτίριο.

Ειδικότερα, λίγο πριν από τον θάνατό της, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ορίσει ως πρώτη της κατοικία το κάστρο του Windsor, χρησιμοποιώντας σε ειδικές περιστάσεις το Παλάτι του Μπάκιγχαμ που ήταν το σπίτι της για αρκετές δεκαετίες. Ωστόσο, η μεγάλη ανακαίνιση που έχει ήδη ξεκινήσει, κατά την οποία θα γίνει μετατροπή της καλωδίωσης, των υδραυλικών και της θέρμανσης θα κρατήσει μέχρι το 2027. Επομένως, το βασιλικό ζευγάρι θα αναγκαστεί να μείνει σε 3 ιδιοκτησίες, την οικία Clarence, το Κάστρο του Windsor και το Sandringham για τα σαββατοκύριακα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Κάρολος δεν θα επισκέπτεται το Μπάκιγχαμ. 

Σύμφωνα με πηγή της Sun, δεδομένου ότι το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αποτελεί την καρδιά της μοναρχίας στο Λονδίνο και μία ατραξιόν για τους τουρίστες, ο ίδιος θα πηγαίνει καθημερινά για να δουλεύει εκεί. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε μία νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Καρόλου επί το έργον, όπου αποκαλύφθηκε μία τρυφερή φωτογραφία των γονιών του, η οποία ήταν τοποθετημένη στο γραφείο του μονάρχη.

Παράλληλα, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως και η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα μετακόμιζαν στο κάστρο του Windsor, αφού εγκαταστάθηκαν στο Adelaide Cottage, χάρη στην αλλαγή των τίτλων τους και κατ' επέκταση του στάτους τους.

Διαβάστε Επίσης