Η σκοτεινή πλευρά του Bill Murray | Άνθρωποι του Hollywood μιλούν για την "εχθρική" συμπεριφορά του

Μετά τις πρόσφατες καταγγελίες, πολλοί συνάδελφοι του ηθοποιού μίλησαν για όσα βίωσαν σε γυρίσματα μαζί του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

O Bill Murray θεώρησε κάποτε ότι ήταν αρκετά αστείο να φιλήσει μια νεότερη συνεργάτη του και να την καβαλήσει στα γυρίσματα μιας ταινίας του. Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει η παραγωγή της ταινίας 'Being Mortal' και ο σταρ να πληρώσει την εργαζόμενη 100 χιλιάδες δολάρια για να μην κινηθεί νομικά και να μην δώσει λεπτομέρειες για το συμβάν.

"Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση όταν έσκασε αυτή η είδηση για το 'Being Mortal'. Το μόνο εντυπωσιακό είναι που αυτό δεν είχε συμβεί νωρίτερα” λέει ένας παραγωγός που έχει δουλέψει μαζί με τον κωμικό ηθοποιό σε συνέντευξή του στην New York Post. "Ο Bill Murray φλερτάρει με ανθρώπους στα γυρίσματα και ξεφεύγει. Το να φιλήσει κάποιον ενώ φοράει μάσκα είναι ακραίο. Είναι ο τρόπος του να την πέφτει σε γυναίκες, αν και δεν τον έχω δει ποτέ να αγγίζει κάποια” είπε.

Διαβάστε Επίσης

Ο Murray μετά τις καταγγελίες της Geena Davis στην αυτοβιογραφία της αλλά και την πρόσφατη αναπαραγωγή της είδησης για το περιστατικό στο 'Being Mortal', χαρακτηρίζεται ως ένας καλλιτέχνης που έχει μια σκοτεινή πλευρά παρά τον ευχάριστο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του. "Οι γυναίκες είναι εκεί για να τις φλερτάρεις και να τους την πέφτεις”, είπε μια πηγή σε αμερικάνικο περιοδικό για το μότο του ηθοποιού. "Δεν ήταν μόνο οι νεαρές γραμματείς, το έκανε σε κάθε γυναίκα. Τον έχω δει να φλερτάρει με γυναίκες που δουλεύουν στο μακιγιάζ και την γκαρνταρόμπα”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Murray φλέρταρε πάντα με αστείο και παιχνιδιάρικο τρόπο ενώ είχε μια τάση να είναι επιθετικός και να θέλει να ντροπιάζει τους συνεργάτες του. Ο βοηθός παραγωγής στην ταινία 'Charlie's Angels', Sean O'Banion, υπήρξε μάρτυρας μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Όταν ο Murray πήρε το σενάριο με αλλαγές τις οποίες δεν είχε πληροφορηθεί, τα έβαλε με την συμπρωταγωνίστριά του, Lucy Liu, εξαπολύοντας προσβολές. Παρομοίως και ο σκηνοθέτης της ταινίας είχε πει πως του είχε επιτεθεί, ισχυρισμούς που ο Murray είχε αρνηθεί.

Ο Murray έχει κατηγορηθεί από τον Richard Dreyfuss για επιθετική συμπεριφορά στα γυρίσματα της ταινίας ΄What About Bob' όταν του έριξε ένα τασάκι , αλλά και από τον σκηνοθέτη της ταινίας 'Η Μέρα της Μαρμότας', Harold Ramis, όταν τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πάνω σε ένα τοίχο. Ο Seth Green πρόσφατα αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του Saturday Night Live, όταν ο Green ήταν ακόμα 9 ετών, ο Murray εκνευρίστηκε όταν τον είδε να κάθεται στο μπράτσο μιας πολυθρόνας και τον κουνούσε πάνω από ένα σκουπιδοτενεκέ και στη συνέχεια τον έριξε μέσα. "'Έφυγα, κρύφτηκα κάτω από το τραπέζι στο καμαρίνι μου και απλά έκλαιγα” είπε για το περιστατικό.

Οι μαρτυρίες για την εχθρική, βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά του σταρ είναι ήδη πολλές και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πολλές φορές συμπεριφέρεται έτσι και σε fans του. Ο ηθοποιός θέλει να κάνει αστεία όταν συναντάει κόσμο, όμως, όπως αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου 'The Tao of Bill Murray', Gavin Edwards, εύκολα ξεφεύγει από τα όρια. Κάποια στιγμή είχε κλέψει πατάτες από το τραπέζι των fans του, όμως κάποια άλλη στιγμή είχε πετάξει από μια ταράτσα το κινητό ανθρώπων που τον φωτογράφιζαν. "Κάποιες φορές τον πετυχαίνεις σε κακή μέρα και είναι εχθρικός. Αλλά ξεφεύγει χάρη στη φήμη που έχει δημιουργήσει γύρω από τον εαυτό του. Κάποια στιγμή έπαιρνα συνέντευξη από κάποιον που ήταν μπροστά σε ένα χιονοπόλεμο που ξεκίνησε ο Bill με κάποιους. Εκείνος χτυπούσε κάποιον με μια χιονόμπαλα που είχε εκνευριστεί αλλά όταν κατάλαβε ότι το έκανε ο Murray το θεώρησε αστείο”, είπε ο συγγραφέας.

Διαβάστε Επίσης