Ποια είναι η σχέση που διατηρεί η Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της, Andrew Parker Bowles

Η queen consort και ο πρώην σύζυγός της ακολούθησαν το "conscious uncoupling" πολύ πριν γίνει ...μόδα από την Gwyneth Paltrow και τον Chris Martin.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η σχέση της με τον Κάρολο και ο ρόλος της στον γάμο του με τη Diana, να έχουν επισκιάσει κάθε άλλη πτυχή της ζωής και της προσωπικότητας της Καμίλα, αλλά διαρκώς έρχονται πληροφορίες στο φως για τη νέα queen consort της Μεγάλης Βρετανίας που επιχειρούν να αποκαταστήσουν τη φήμη της και να την απαλλάξουν από έναν τίτλο που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια: αυτόν του "τρίτου προσώπου" σ' έναν γάμο (ο οποίος ήταν μάλλον καταδικασμένος ανεξάρτητα από την παρουσία της). 

Μία τέτοια πληροφορία είναι αυτή που αφορά τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, τον Ταξίαρχο Andrew Parker Bowles, η οποία περιγράφεται απ' όλους όσοι τους γνωρίζουν ως "ζεστή και φιλική". Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Parker Bowles ανέλαβε να εκπροσωπήσει την πρώην σύζυγό του, και βασιλική σύζυγο, στην κηδεία του Mr John Bowes-Lyon, μία εξέλιξη που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ίσως τον δούμε και στο μέλλον να αναλαμβάνει αντίστοιχες "βασιλικές υποχρεώσεις". Όπως σχολίασε ο Richard Eden σε άρθρο του στη Daily Mail, "ο Andrew με χαρά θα κάνει ότι του ζητηθεί. Ακόμα διατηρεί φιλική σχέση με την Καμίλα".

Η Καμίλα και ο Andrew Parker Bowles παντρεύτηκαν το 1973 και παρέμειναν μαζί επί 22 χρόνια, μέχρι και το 1995 οπότε και πήραν διαζύγιο. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον 47χρονο food writers Tom Parker Bowles και την 44χρονη επιμελήτρια τέχνης Laura Lopes, ενώ μοιράζονται και πέντε εγγόνια από τα παιδιά τους. Μετά το διαζύγιό τους, η Καμίλα παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005, ενώ ο Parker Bowles παντρεύτηκε το 1996 τη Rosemary Pitman, η οποία πέθανε το 2010. 

Ποια είναι η σχέση που διατηρεί η Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της, Andrew Parker Bowles
H Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους το 2016