Καμίλα Πάρκερ | Σε κέντρο ευεξίας στην Ινδία με τις φίλες της

Η βασιλική σύζυγος έβαλε για λίγο τις υποχρεώσεις της σε παύση για να απολαύσει 10 προσωπικές ημέρες μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αναμένεται να είναι μία απαιτητική νέα χρονιά για την Καμίλα Πάρκερ και τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαδέχθηκε τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, στον βρετανικό θρόνο, ύστερα από τον θάνατό της. Ίσως γι'αυτό η βασιλική σύζυγος επέλεξε να πάρει κάποιες ημέρες ρεπό για να επισκεφθεί ένα κέντρο ευεξίας και ολιστικής υγείας στην Ινδία, μαζί με τις φίλες της.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου θα μείνει στο θεραπευτικό κέντρο, Soukya, που βρίσκεται στη Μπανγκαλόρ για 10 ημέρες, έχοντας κάνει check in από την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κέντρου, πρόκειται για ένα θεραπευτικό καταφύγιο που εξασκεί μία θεραπευτική προσέγγιση που περιλαμβάνει διάφορα παραδοσιακά και φυσικά ιατρικά συστήματα όπως ομοιοπαθητική, γιόγκα και άλλα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασιλική σύζυγος επισκέπτεται τον χώρο, καθώς έχει βρεθεί εκεί τουλάχιστον 8 φορές. Μάλιστα, πριν από 3 χρόνια η ίδια και ο βασιλιάς Κάρολος είχαν ταξιδέψει στο Soukya για τα γενέθλιά του, πριν ο τότε πρίγκιπας Κάρολος ξεκινούσε την επίσημη περιοδεία του στη χώρα.

Όπως προαναφέρθηκε, η Καμίλα επισκέφθηκε το κέντρο μαζί με φίλες και δεν γνωρίζουμε αν ήταν κάτι που είχαν κανονίσει ήδη με τον σύζυγό της και εξαιτίας του θανάτου της Ελισάβετ τα σχέδια άλλαξαν. Ειδικότερα, ο βασιλιάς Κάρολος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει μαζί με τη σύζυγό του, αφού είχε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, έχοντας μια κανονισμένη επίσκεψη στο Sandringham και διορίζοντας τον νέο πρωθυπουργό, Rishi Sunak, ύστερα από την παραίτηση της Liz Truss. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρώτη επίσημη επίσκεψη τους σε ξένη χώρα τον επόμενο μήνα, από τότε που ανέλαβαν τους καινούριους τους ρόλους. 

Διαβάστε Επίσης