Ο γάμος της χρονιάς για το 2023 θα είναι αναμφίβολα της Lady Amelia Spencer, της ανιψιάς της πριγκίπισσας Diana

Η κόρη του αδερφού της πριγκίπισσας του λαού πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε 4 μήνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τον εντυπωσιακό γάμο της μεγαλύτερης αδερφής της, Kitty Spencer, η Lady Amelia Spencer και ανιψιά της πριγκίπισσας Diana πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Greg Mallett, και μάλιστα πολύ σύντομα.

Το ζευγάρι που είναι εδώ και 11 χρόνια μαζί, από τη γνωριμία των δύο νέων στο πανεπιστήμιο του Cape Town, αρραβωνιάστηκε μέσα στο 2020, περιμένοντας υπομονετικά για τον επικείμενο γάμο. Όπως ανακοίνωσε ο Mallett στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το ευτυχές γεγονός πρόκειται να λάβει χώρα σε 4 μήνες. Στο βίντεο που μοιράστηκε στα social media, το οποίο περιελάμβανε μία συλλογή από φωτογραφίες της Spencer, ο fitness guru έγραψε: "Έκανα κάτι για σένα. 4 μήνες μέχρι να παντρευτώ τον έρωτα της ζωής μου". 

Η Amelia Spencer ανταπέδωσε το ρομαντικό σχόλιο, σχολιάζοντας στην ανάρτηση του αγαπημένου της, "ωωω αυτό είναι τόσο ξεχωριστό. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, άγγελέ μου. Ανυπομονώ για την αιωνιότητα μαζί σου". 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει δημοσίευμα του Tatler, οι μελλόνυμφοι έχουν κρατήσει το επικείμενο γεγονός μυστικό, με πηγές να κάνουν λόγο για τη Νότια Αφρική ως την τοποθεσία του γάμου τους. Άλλωστε, η περιοχή αποτελεί τη "γενέτειρα" της νύφης, αφού εκεί πέρασε τα παιδικά της χρόνια, όπως και τον περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο της. 

Αναμφίβολα, η κόρη του αδερφού της πριγκίπισσας Diana έχει όλη τη βοήθεια που χρειάζεται, από τη στιγμή που η μεγαλύτερη αδερφή της έχει μεγάλη εμπειρία στο θέμα, πραγματοποιώντας τον πιο εντυπωσιακό γάμου του 2021. 

Διαβάστε Επίσης