Jennifer Gates | Έγκυος στο πρώτο της παιδί η κόρη των Melinda και Bill Gates

Η διάσημη εκατομμυριούχος ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός την Ημέρα των Ευχαριστιών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Nayel Nassar, η Jennifer Gates, η κόρη των Melinda και Bill Gates ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με δύο φωτογραφίες που αποκάλυπταν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στην αγκαλιά του συζύγου της, η διάσημη εκατομμυριούχος έδειξε στους followers της ποια ήταν τα πράγματα για τα οποία ήταν ευγνώμων και φυσικά ένα από αυτά ήταν η πρόσφατη εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, στη λεζάντα της η Gates έγραψε "ευγνώμων", προσθέτοντας μία πράσινη καρδιά και ένα μπιμπερό emoji.

Η 26χρονη Gates και ο 31 ετών Nasser έμοιαζαν απόλυτα ευτυχισμένοι στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν με το κοινό, ολοκληρώνοντας με αυτό τον όμορφο τρόπο την "οικογένειά" τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από έναν χρόνο στη φάρμα με άλογα Westchester χάρη στην αγάπη και των δύο νέων για την ιππασία. 

Η οικογένεια Gates, πέρα από τα ευχάριστα, είχε απασχολήσει τα μέσα τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του διαζυγίου του δισεκατομμυριούχου Bill Gates από την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Melinda. Οι δυο τους εξακολουθούν να δουλεύουν μαζί στον φιλανθρωπικό οργανισμό που είχαν ιδρύσει το 2000, παρά το γεγονός πως στην αρχή του χωρισμού τους ήταν δύσκολο να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο σκοπός ήταν ανώτερος κατάφεραν να βρουν μία λύση, ώστε να συνεχίσουν να συνυπάρχουν ειρηνικά. Το γεγονός, φυσικά, ότι έχουν μαζί 3 παιδιά ήταν ένας ακόμη λόγος για να βελτιωθούν πιο γρήγορα οι σχέσεις τους. 

Διαβάστε Επίσης