Η Michelle Obama με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα

Η φωτογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με την ενδιαφέρουσα Diesel φούστα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σίγουρα η Michelle Obama έχει αλλάξει τελείως το στιλ της από τη στιγμή που άφησε πίσω τη ζωή της στον Λευκό Οίκο, αποκτώντας ένα πιο κουλ και χαλαρό λουκ, με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί πιο εύκολα. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προσπαθεί με τη στάση της να δώσει δύναμη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να εμπνεύσει όσους το χρειάζονται.

Πρόσφατα, η σύζυγος του πρώην Προέδρου Barack Obama φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού Essence για το τεύχος Νοεμβρίου που ήταν αφιερωμένο στους σημαντικότερους εκπροσώπους της "μαύρης" κουλτούρας, με σκοπό την έναρξη μιας συζήτησης. Έτσι, ο επίσημος λογαριασμός του περιοδικού μοιράστηκε με τους followers του μία φωτογραφία από τη συνέντευξη της Obama, που αυτή την περίοδο προωθεί το νέο της βιβλίο "The Light We Carry".

Φυσικά, απαρατήρητη δεν μπορούσε να περάσει η επιλογή που έκανε στα ρούχα της, αφού η διάσημη συγγραφέας φόρεσε μία ανατρεπτική φούστα από το brand Diesel, το οποίο είχε παρουσιάσει κάτι παρόμοιο στην κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022 που "σκηνοθέτησε" ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Glenn Martins. Ειδικότερα, το hero- piece αποτελούσε μία denim patchwork φούστα, η οποία ήταν δημιουργημένη από διάφορα κομμάτια άλλων denim, που στην ουσία κατέληγαν σε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η πρώην Πρώτη Κυρία συνδύασε το εκκεντρικό κομμάτι με ένα απλό λευκό t-shirt, δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα έναν άκρως κουλ αέρα. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Obama, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των γυναικών, αναφέρθηκε στο "ταμπού" ζήτημα της εμμηνόπαυσης, για το οποίο αρκετές διστάζουν να μιλήσουν, δίνοντας μία γεύση από τις αλλαγές που υπέστησαν το σώμα και η ψυχολογία της. 

Διαβάστε Επίσης