Βασιλική οικογένεια | Η Sarah Ferguson έλαβε ξανά πρόσκληση για τα Χριστούγεννα, 30 χρόνια μετά τις σκανδαλιστικές φωτογραφίες

Ο βασιλιάς Κάρολος ήρε την απαγόρευση που είχε επιβάλλει ο πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος, όλα αυτά τα χρόνια στη δούκισσα της Υόρκης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλοί από εμάς μπορεί να είχαμε ξεχάσει τις φωτογραφίες της Sarah Ferguson από το μακρινό 1992, όπου οι παπαράτσι είχαν απαθανατίσει τον τότε σύντροφό της να της γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών της λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον πρίγκιπα Andrew, ωστόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν το ξέχασε ποτέ. Γι' αυτό κιόλας η δούκισσα της Υόρκης είχε αφαιρεθεί από τη guestlist των Χριστουγέννων στο Sandringham, έχοντας λάβει απαγόρευση από τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, πράγμα που σήμαινε πως για τουλάχιστον 30 χρόνια και όσο το βασιλικό ζευγάρι ήταν εν ζωή, η Ferguson δεν ήταν ευπρόσδεκτη τη γιορτινή περίοδο στο Παλάτι.

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος μετά από τόσες δεκαετίες θεωρεί το θέμα λήξαν, από τη στιγμή μάλιστα που οι γονείς του δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, παίρνοντας την απόφαση να άρει την απαγόρευση. Ειδικότερα, η δούκισσα της Υόρκης φέτος θα κάνει για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια, τις κόρες της, Ευγενία και Βεατρίκη και τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Andrew. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρολος ζήτησε από το προσωπικό να ετοιμάσουν το Wood Farm στην έκταση του Sandringham όπου θα μείνει η οικογένεια της Υόρκης. Μην ξεχνάμε πως αυτή τη φορά το μαύρο πρόβατο είναι ο αδερφός του μονάρχη, Andrew, ο οποίος ύστερα από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή. "Ο Andrew έχει απαγορευτεί από τη δημόσια ζωή, όμως δεν μπορείς να του απαγορεύσεις τα Χριστούγεννα με την οικογένεια", δήλωσε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας, προσθέτοντας πως "το προσωπικό στο Sandringham έχει επιφορτιστεί με το να ετοιμάσει το Wood Farm για ολόκληρη την οικογένεια York. Όταν η Sarah χώρισε από τον Andrew, δεν της επιτρεπόταν να περάσει την Παραμονή και την Ημέρα των Χριστουγέννων με την οικογένεια, όσο ο Φίλιππος και η βασίλισσα ήταν ζωντανοί. Για 30 χρόνια, συνήθιζε να κάνει Χριστούγεννα μόνη της. Όμως, τα πράγματα τώρα είναι διαφορετικά". 

Διαβάστε Επίσης