Πρίγκιπας George | Η εντυπωσιακή ζωγραφιά που μοιράστηκαν οι γονείς του απέδειξε το ταλέντο του στη ζωγραφική

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας μοιράζεται το ίδιο πάθος για την τέχνη με τον παππού του, βασιλιά Κάρολο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George φαίνεται να έχει τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες με τον παππού του, βασιλιά Κάρολο, πράγμα που έγινε φανερό από την πρόσφατη ανάρτηση των Kate Middleton και πρίγκιπα William. Ειδικότερα, ο επίσημος λογαριασμός του βασιλικού ζευγαριού στο Instagram μοιράστηκε μία ζωγραφιά του μελλοντικού βασιλιά, η οποία αναμφίβολα ήταν αρκετά καλή. 

"Καλά Χριστούγεννα από τον George", έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης, η οποία συνόδευε τη ζωγραφιά του 9χρονου πρίγκιπα. Πιο αναλυτικά, στην εικόνα φαίνεται καθαρά ένας τάρανδρος, ο οποίος έχει χιόνι στη μύτη του, ενώ περιτριγυρίζεται από δύο κοκκινολαίμηδες που κάθονται στα κέρατά του και τη ράχη του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έλαβε χιλιάδες likes, με αρκετούς να συγκρίνουν το "πάθος" του με εκείνο του παππού του. Είναι γνωστό το ταλέντο του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος έχει δηλώσει πολλές φορές πως η ζωγραφική είναι μία δραστηριότητα που τον ηρεμεί. Μάλιστα, οι πίνακές του έχουν συμμετάσχει σε εκθέσεις, ενώ παράλληλα αντίγραφά τους έχουν δημοπρατηθεί. 

Βέβαια, ο πρίγκιπας George δεν έχει λάβει την ροπή του προς την τέχνη μόνο από τον παππού του, αφού και η μητέρα του, Kate Middleton, είναι λάτρης αυτής. Άλλωστε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στο πανεπιστήμιο St. Andrews, όπου γνώρισε και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, ενώ λατρεύει τη φωτογραφία. Εκείνη είναι, μάλιστα, που τραβάει τις επίσημες φωτογραφίες των παιδιών της, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε φωτογραφίσει τη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου, Καμίλα, για εξώφυλλο περιοδικού.

Πρόσφατα, σύσσωμη η οικογένεια των Waleses έδωσε το παρών στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο Norfolk, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν συμμετάσχει στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αββαείο του Westminster, χωρίς όμως τον μικρό πρίγκιπα Louis. Αντίθετα, ανήμερα των Χριστουγέννων ο 4χρονος πρίγκιπας έκλεψε την παράσταση, όπως κάνει σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.

Διαβάστε Επίσης