Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Ο λόγος που δεν μπορεί να φορέσει ορισμένα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ

Σε αντίθεση με την αδερφή της, πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία δεν έχει περιορισμό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι σύνηθες οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να δανείζονται κοσμήματα από την αμύθητη συλλογή κοσμημάτων που ανήκουν στο "Στέμμα" και μέχρι πρόσφατα διαχειριζόταν η βασίλισσα Ελισάβετ. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που η Kate Middleton είχε δανειστεί κοσμήματα της εκλιπούσας μονάρχη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο σεβασμό στην αρχηγό της οικογένειας. Ωστόσο, η επιλογή των κοσμημάτων για την πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι περιορισμένη, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να φοράει όλα τα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ, σε αντίθεση με την αδερφή της.

Ο λόγος; Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μπορεί να είναι η μεγαλύτερη, ωστόσο δεν έχει τρυπημένα τα αυτιά της, γεγονός που την αποκλείει από το να φοράει τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια της συλλογής. Το ίδιο δεν ισχύει για την πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία χάρη στα τρυπημένα της αυτιά έχει την ευκαιρία να δανείζεται πολύτιμα κομμάτια της γιαγιάς της. 

Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Ο λόγος που δεν μπορεί να φορέσει ορισμένα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ

Φυσικά, όταν η πριγκίπισσα Βεατρίκη θέλει να πραγματοποιήσει μία πιο glamour εμφάνιση βασίζεται στα clip-on σκουλαρίκια, τα οποία της επιτρέπουν να αναβαθμίσει το τελικό λουκ. Την ίδια τακτική ακολουθεί και η Καμίλα, η οποία επίσης δεν έχει τρυπήσει τα αυτιά της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό με αφορμή τα γενέθλιά της, η βασιλική σύζυγος είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως τα εγγόνια της προσπαθούσαν να την πείσουν να τα τρυπήσει, κάτι το οποίο η σύζυγος του Καρόλου δεν πρόκειται να κάνει. 

Διαβάστε Επίσης