Τα μέλη της οικογένειας του πρίγκιπα Harry που τελικά παρευρέθηκαν στη βάπτιση της Lilibet

Η βάπτιση της κόρης των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Καλιφόρνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με μία ανακοίνωση από τους εκπροσώπους τους, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της μικρής τους κόρης, Lilibet, στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, ενώ έκαναν νύξη και για τον νέο της τίτλο, αποκαλώντας για πρώτη φορά την εγγονή του βασιλιά Καρόλου "πριγκίπισσα".

Ωστόσο, δεδομένου ότι η βάπτιση έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, ήταν αναμενόμενο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην δώσουν το παρών εξαιτίας των απαιτητικών προγραμμάτων τους, παρά το ότι το ζευγάρι είχε στείλει κανονικά πρόσκληση. Και μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας William να μην ταξίδεψαν στην Καλιφόρνια για να εκπροσωπήσουν τη βασιλική οικογένεια, εν τέλει όμως στην μικρή τελετή δεν ήταν μόνο οι συγγενείς της Markle. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello, στην βάπτιση που πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του ζευγαριού παρευρέθηκαν οι θείες του Harry, Lady Jane Fellowes και Lady Sarah McCorquodale, οι αδερφές της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. Ο πρίγκιπας Harry έχει κρατήσει πολύ στενές σχέσεις με τις θείες του, αφού ήταν παρούσες και στον γάμο του, ενώ η Fellowes είχε διαβάσει έναν συναισθηματικό λόγο στη δεξίωση.  

Ο δούκας του Sussex, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει εμφανιστεί σε διάφορες εκπομπές για την προώθηση του βιβλίου του, έχει μιλήσει πολλές φορές για την απώλεια της μητέρας του, την οποία έχασε όταν ήταν 13 ετών. Γι' αυτό άλλωστε χάρισε και το όνομα της μητέρας του στην κόρη του ως μεσαίο. 

Και ενώ οι σχέσεις με τις θείες του είναι πολύ καλές, η απόσταση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εξακολουθεί να υπάρχει μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για τη ζωή του στο Παλάτι. Παρ' όλ'αυτά, ο βασιλιάς Κάρολος προσκάλεσε το ζευγάρι στην τελετή στέψης του τον ερχόμενο Μάιο, με τους Sussexes να μην έχουν δώσει μία επίσημη απάντηση για το αν θα παρευρεθούν. Όλα όμως δείχνουν πως το ζευγάρι θα δώσει το παρών στην ιστορική αυτή στιγμή.

Διαβάστε Επίσης