Πρίγκιπας Αλβέρτος | Γιόρτασε τα 65α γενέθλιά του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και μια... απαγωγή!

Ο πρίγκιπας του Μονακό μίλησε για τα οικογενειακά του γένεθλιά στο Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό People μιλώντας για τα σχέδιά του για το γενέθλιο πάρτι του στο Παλάτι και όπως αποκάλυψε περιλαμβάνουν και μια απαγωγή!

Όπως είπε ο πρίγκιπας θα περνούσε την ημέρα μαζί με την πριγκίπισσα Charlene και τα 8χρονα παιδιά τους, πρίγκιπα Jacques και Gabriella, με ένα χαλαρό οικογενειακό γεύμα: "Θα κάνουμε ένα γεύμα την Τρίτη” είχε πει στη συνέντευξή του πριν τα γενέθλιά του εξηγώντας ότι "μετά τα παιδιά, όταν επιστρέψουν από το σχολείο, θα με απαγάγουν. Αλήθεια, μου είπαν να είμαι διαθέσιμος για να με απαγάγουν. Στις 5.30”.

"Είναι μυστικό, τα παιδιά θέλουν να με απαγάγουν. Θέλουν να με πάνε σε μια παράσταση στο θέατρο, αλλά στην πραγματικότητα απλά με προειδοποίησαν ότι θα με απαγάγουν”, είπε.

Την επόμενη μέρα, η οικογένεια θα παραβρεθεί σε συναυλία για την St.Patrick's Day στην βιβλιοθήκη Princess Grace ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία για τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Grace Kelly.

O πρίγκιπας δήλωσε για τα 65α γενέθλιά του πως "τα 65 είναι σημαντικά αλλά δεν είναι κιόλας. Προτιμώ τους δεκαδικούς αριθμούς, τα 60 ήταν σημαντικά, τα 70 θα είναι. Και ελπίζω να φτάσω τα 80, τα 90 και παραπέρα. Τα 65 έχουν μια απήχηση υποθέτω αλλά για μένα είναι απλά γενέθλια. Δεν είναι ένα ορόσημο. Είχα πει ότι τα 60 είναι τα νέα 40 οπότε και τα 65 είναι τα νέα 45”, είπε γελώντας.

Διαβάστε Επίσης