O γοητευτικός πρίγκιπας Λούντβιχ της Βαυαρίας ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μάιο στο Μόναχο

Ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ευρώπης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Γερμανό-Καναδή αγαπημένη του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Λούντβιχ της Βαυαρίας ετοιμάζεται να παντρευτεί την Γερμανό-Καναδή αρραβωνιαστικιά του, Sophie Evekink, στο Μόναχο στις 20 Μαΐου.

Ο 40χρονος royal και η αγαπημένη του θα παντρευτούν σε μια θρησκευτική τελετή ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ακολουθήσει μια δεξίωση που διοργανώνει ο Franz, δούκας της Βαυαρίας, στο Παλάτι Νύμφενμπουργκ, γνωστό ως "κάστρο της Νύμφης”.

Το ζευγάρι που είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον Αύγουστο του 2022 μοιράστηκε νέα πορτρέτα τους με αφορμή τον γάμο του που τους δείχνει να ποζάρουν χαμογελαστοί αλλά και να περπατούν πιασμένοι από το χέρι σε ένα πάρκο.

O πρίγκιπας Λούντβιχ είναι δισέγγονο του τελευταίου βασιλιά της Βαυαρίας και πήρε το όνομά του από τον πρόγονό του, βασιλιά Λούντβιχ Γ' που ήταν μονάρχης από το 1913 έως το 1918. Μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο έχασε τον θρόνο του με τα μέλη των βασιλικών οικογενειών να εξορίζονται. Πλέον τα μέλη της οικογένειας έχουν τίτλους που εκπροσωπούν την ιστορία της μοναρχίας στην Βαυαρία. Πατέρας του Λούντβιχ είναι ο πρίγκιπας Luitpold, πρώτος ξάδελφος του Franz, δούκα της Βαυαρίας, που δεν έχει παιδιά, με τον αδελφό του, πρίγκιπα Max να ακολουθεί στη σειρά διαδοχής.

Ο Λούντβιχ θεωρούταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες εφόσον θα γίνει μια μέρα επικεφαλής της οικογένειας, δεδομένου ότι ο θείος του έχει κόρες κι εκείνος είναι ο πρώτος άντρας διάδοχος μετά τον πατέρα του. Ως παιδί μεγάλωσε στο κάστρο Schloss Kaltenberg και στη συνέχεια σπούδασε Νομική με ειδικότητα στα ανθρώπινα δικαιώματα. Στη Βαυαρία εκπροσωπεί πολλούς οργανισμούς, όπως το 'Nymphenburg Aid Association' ενώ έχει περάσει πολλά χρόνια στην Κένυα όπου έχει ιδρύσει μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Η αρραβωνιαστικιά του είναι γεννημένη το 1989 και έχει εργαστεί στα Ηνωμένα Έθνη στον τομέα ανθρώπινων δικαιωμάτων ενώ αυτή την περίοδο κάνει το διδακτορικό της στη Νομική του Oxford University. Έχει εργαστεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αλλά και στο Wellcome Trust του Λονδίνου. Ο πατέρας του Λούντβιχ είπε για την μέλλουσα νύφη του, μάλιστα, πως "ο Λούντβιχ έκανε μια πολύ καλή επιλογή. Η μέλλουσα νύφη μου είναι μια πολύ έξυπνη και μορφωμένη γυναίκα”.

Διαβάστε Επίσης