Η Ivanka Trump έχει διακόψει την επικοινωνία με τον πατέρα της, Donald Trump

Η πρώην Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ αισθάνεται πως δεν μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο τον πατέρα της, εξαιτίας των νομικών ζητημάτων που τον βαραίνουν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα νομικά μπλεξίματα φαίνεται πως έχουν απομακρύνει τον Donald Trump και την κόρη του, Ivanka Trump, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν σταματήσει να μιλάνε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People και με βάση τα λεγόμενα μίας μία ανώνυμης πηγής, η Trump κρατάει τις αποστάσεις της όσο οι ένορκοι θα αποφασίσουν αν θα ασκήσουν δίωξη στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ για την παράνομη πληρωμή που έκανε σε μία πορνοστάρ το 2016 για να την αποσιωπήσει. 

"Ακόμα κι αν η Ivanka αγαπάει τον πατέρα της, γνωρίζει το πόσο δύσκολος μπορεί να γίνει", είπε χαρακτηριστικά το άτομο από το κοντινό της περιβάλλον, προσθέτοντας πως η ίδια έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά της και στη ζωή της στο Μαϊάμι. "Τελείωσε με την πολιτική", ανέφερε η πηγή για την Trump, η οποία προσπαθεί να επανεκκινήσει τη ζωή της. Μάλιστα, όταν ο πατέρας της ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 2024, η ίδια είχε επιβεβαιώσει πως θα απέχει, βάζοντας σε προτεραιότητα τα παιδιά της. 

Από την άλλη, οι φίλοι της αναφέρουν πως της λείπει η κοινωνική ζωή στη Νέα Υόρκη, ακόμα κι αν απολαμβάνει το Μαϊάμι. Σίγουρα, πάντως, γνωρίζει πως δεν μπορεί να βοηθήσει τον πατέρα της, κάτι που είναι στα χέρια των δικηγόρων και των συμβούλων του. Από το 2017 μέχρι το 2021, η Trump μαζί με τον σύζυγό της, Jared Kushner, διετέλεσαν σύμβουλοί του διάσημου δισεκατομμυριούχου, όσο ο ίδιος ήταν εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Παρ' όλ' αυτά, ύστερα από την ήττα του στις εκλογές του 2020, η κόρη του και ο γαμπρός του αποφάσισαν να αποσυρθούν και να κάνουν μία καινούρια αρχή στη Φλόριντα, σε ένα σπίτι που είναι 90 λεπτά κοντά στο περιβόητο κλαμπ του Trump, Mar-a-Lago.

Διαβάστε Επίσης