Η Kate Middleton έσπασε το "πρωτόκολλο", πραγματοποιώντας την πιο τολμηρή της εμφάνιση στη λειτουργία του Πάσχα

Η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στη λειτουργία του καθολικού Πάσχα και με τα 3 παιδιά τους, επιλέγοντας να ακολουθήσουν τη λογική της ομοιομορφίας.

Η οικογένεια των 5 έδωσε το παρών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπου παραδοσιακά λαμβάνει χώρα η λειτουργία. Ήταν η πρώτη φορά που οι Waleses εμφανίστηκαν και με τα 3 παιδιά τους, αφού την περσινή χρονιά μόνο η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George είχαν συνοδεύσει τους γονείς τους. 

Ειδικότερα, η Kate Middleton εντυπωσίασε με το φόρεμα-παλτό από Catherine Walker στο χρώμα της σεζόν, με την οικογένειά της να έχει επιλέξει outfits στην παλέτα του μπλε. Εκείνο όμως που τράβηξε τα βλέμματα και ήταν το hot μανικιούρ της πριγκίπισσας της Ουαλίας, με το οποίο τη βλέπουμε για πρώτη φορά. Πιο αναλυτικά, η Kate Middleton λάνσαρε ένα βαθύ μπορντό χρώμα στα νύχια της, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει ξανακάνει. Μάλιστα, οι royal watchers αναφέρουν πως η σύζυγος του πρίγκιπα William έσπασε το "πρωτόκολλο", δεδομένου ότι μέχρι τώρα σε επίσημες εκδηλώσεις, τα ψεύτικα νύχια και τα τολμηρά χρώματα θεωρούνταν μη επιτρεπτά. 

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό έχει να κάνει με τον νέο της τίτλο ή με το γεγονός πως πλέον στον θρόνο βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ίσως να έχει χαλαρώσει τους κανόνες που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας οφείλουν να ακολουθούν. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη λειτουργία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο νέος μονάρχης, καθώς πρόκειται για την πρώτη λειτουργία του Πάσχα, στην οποία βρίσκεται στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ειδικότερα, ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του ήταν επίσης ντυμένοι στα μπλε, ένα χρώμα που αποπνέει αξιοπιστία και σταθερότητα. Μαζί τους φωτογραφήθηκαν και ο πρίγκιπας Edward με τη σύζυγό του, Sophie, η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της, Timothy Laurence αλλά και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη με τους συζύγους τους. 

Διαβάστε Επίσης