Η Kate Middleton μοιράστηκε μία αδημοσίευτη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα δισέγγονά της

Η φωτογραφία που προκάλεσε συγκίνηση στο κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, η Kate Middleton ακολούθησε το παράδειγμα του νέου "αρχηγού" και μοιράστηκε μία συγκινητική ανάμνησή της με την εκλιπούσα μονάρχη. Ειδικότερα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε μία φωτογραφία της βασίλισσας με μερικά από τα δισέγγονα και τα εγγόνια της. 

"Σήμερα θα ήταν τα 97α γενέθλια της Α.Μ. βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτή η φωτογραφία - που τη δείχνει μαζί με κάποια από τα εγγόνια της και τα δισέγγονά της - τραβήχτηκε στο Μπαλμόραλ το περασμένο καλοκαίρι", έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας. 

Όπως αναφέρεται, η φωτογραφία που είναι από το τελευταίο καλοκαίρι της βασίλισσας λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είναι τραβηγμένη από την ίδια την Kate Middleton, η οποία μοιράστηκε την τρυφερή αυτή ανάμνηση. Όπως μπορούμε να δούμε στη φωτογραφία, πίσω από τη βασίλισσα εντοπίζουμε τον πρίγκιπα George, τον πρίγκιπα Louis και την πριγκίπισσα Charlotte, ενώ στον καναπέ μαζί της κάθονται τα παιδιά της εγγονής της, Zara Tindall. Πιο πίσω, στέκονται όρθιοι, η Lady Louise και ο νέος κόμης του Wessex, Jacob, που είναι τα παιδιά του πρίγκιπα Edward και της συζύγου του, Sophie. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία συγκίνησε το κοινό, με αρκετούς να αναφέρουν το πόσο τους λείπει η παρουσία της μονάρχη και ότι δεν θα τη ξεχάσουν ποτέ. Άλλοι πάλι σχολίασαν την τρυφερή στιγμή και το πόσο ευτυχισμένη πρέπει να ήταν η Ελισάβετ, έχοντας στο πλευρό της μέχρι τέλους την οικογένειά της. 

Διαβάστε Επίσης