Τα μυστικά του Παλατιού | Η άγνωστη επιστολή της Meghan Markle στον Κάρολο για τον μικρό Archie

Η συνομιλία ανάμεσα στην Meghan Markle και τον Κάρολο που ίσως και οι δύο θα ήθελαν να ξεχάσουν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle έστειλε επιστολή με την οποία εξέφραζε τις ανησυχίες της για την ασυνείδητη προκατάληψη εντός της βασιλικής οικογένειας στον πεθερό της βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με δημοσίευμα το οποίο "ήρθε στο φως” το πρωί της Δευτέρας.

Η επιστολή φέρεται να εστάλη λίγο μετά τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan στην Oprah Winfrey το 2021, η οποία αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του Παλατιού, το οποίο δεν ήταν άλλο από ότι υπήρχαν "ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του [Archie] όταν γεννηθεί", αναφέρει η Telegraph.

Η επιστολή της Meghan φέρεται να στάλθηκε ως απάντηση σε μία αρχική επιστολή που έλαβε από τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος τότε ήταν γνωστός ως πρίγκιπας της Ουαλίας, στην οποία εξέφραζε τη θλίψη του για την ένταση εντός της οικογένειας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάρολος θεωρείται ότι είναι ο μόνος ανώτερος βασιλικός που επικοινώνησε με τη Meghan Markle μετά τη συνέντευξη στην Oprah.

Οι πληροφορίες, όμως, δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αρκετές είναι οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως, μεταξύ των οποίων ότι στις επιστολές κατονομάζεται το μέλος της οικογένειας που φέρεται να έκανε τα σχόλια για το δέρμα του Archie, καθώς και ότι η Meghan και ο βασιλιάς Κάρολος συμφωνούν ότι το σχόλιο ειπώθηκε χωρίς κακή πρόθεση.

Η Meghan Markle φέρεται επίσης να είπε στον Κάρολο ότι δεν σκόπευε να κατηγορήσει το μέλος της βασιλικής οικογένειας για ρατσισμό, αλλά αντίθετα ήθελε να συζητήσει την ασυνείδητη προκατάληψη που πολλές φορές δημιουργεί χωρίς πρόθεση προβλήματα. 

Διαβάστε Επίσης