Η Melania Trump έχει βάλει στόχο να γίνει ξανά Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Ο Donald Trump έχει την πλήρη υποστήριξη της συζύγου του στη νέα του προεκλογική καμπάνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως έχει πραγματοποιήσει η Melania Trump, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six είναι πιο κοντά από ποτέ με τον σύζυγό της, Donald Trump, αφού επιθυμεί να γίνει ξανά Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Ειδικότερα, η πρώην Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ στηρίζει απόλυτα την προεκλογική καμπάνια του συζύγου της, παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να κάνουν ξεχωριστές ζωές.

Αφού η κόρη του Trump, Ivanka, και ο σύζυγός της, Jared Kushner, αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη θέση των συμβούλων που είχαν όσο ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν στο οβάλ γραφείο, η Melania Trump επιθυμεί να υπηρετήσει δίπλα στον σύζυγό της. Το δημοσίευμα της Page Six αναφέρει πως ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ακτινοβολεί δίπλα στη Melania, ενώ οι δυο τους είναι πιο κοντά από ποτέ. Από την άλλη, πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού εξηγεί πως "ο Trump λέει πως η Melania θα είναι στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της καμπάνιας περισσότερο απ'ό,τι ήταν την τελευταία φορά". 

Η ίδια δήλωσε στο Fox News Digital, "η προσοχή μου θα συνεχίσει να είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και φροντιστικού μέρους για παιδιά να μάθουν, να μεγαλώσουν, να διαπρέψουν". Παράλληλα, η Melania Trump αναφέρθηκε στον σύζυγό της, για τον οποίο είπε πως "ο σύζυγός μου κατάφερε μια φοβερή επιτυχία στην πρώτη του διοίκηση. Έχει την υποστήριξή μου και ανυπομονούμε να αναπτερώσουμε την ελπίδα για το μέλλον και να οδηγήσουμε την Αμερική με αγάπη και δύναμη". 

Και μπορεί η Melania Trump να παρέχει την υποστήριξή της στον σύζυγό της, ωστόσο μόλις χθες το σώμα των ενόρκων στη Νέα Υόρκη έκρινε πως ο Donald Trump είναι ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η αρθρογράφος και συγγραφέας E. Jean Carroll, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τη δεκαετία του '90. Φυσικά, ο ίδιος δεν παρέλειψε να απαντήσει πως θα υποβάλλει αίτημα έφεσης, δηλώνοντας πως όσα η Carroll ανέφερε ήταν ψέματα, προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις της αυτοβιογραφίας της. 

Διαβάστε Επίσης