Πρίγκιπας Hussein - Rajwa Al Saif | Νέες λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς

Η ομοιότητα με τον γάμο των γονιών του πρίγκιπα - διαδόχου, βασιλιά Abdullah Β΄ και βασίλισσας Ράνια που συγκινεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Hussein της Ιορδανίας και της αρχιτέκτονος από τη Σαουδική Αραβία Rajwa Al Saif πλησιάζει. Για την ακρίβεια, ο "βασιλικός γάμος της χρονιάς”, όπως τον αποκαλούν, απέχει λιγότερο από μία εβδομάδα και οι τελευταίες λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιόρτασε με τη μέλλουσα νύφη της σε ένα Henna Party.

Τη στιγμή, λοιπόν, που διεθνείς βασιλείς από όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους, έφτασε η στιγμή να μάθουμε περισσότερο και για τον μέρος, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η τέλεση του χαρμόσυνου μυστηρίου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι θα παντρευτεί στο παλάτι Zahran -το μέρος όπου έγινε ο γάμος του βασιλιά Abdullah Β΄ και της βασίλισσας Ράνια το 1993- πριν ταξιδέψει στο σύγχρονο παλάτι Al Husseiniya, όπου οι νεόνυμφοι θα υποδεχθούν τους καλεσμένους πριν το κλασικό βραδινό γεύμα

Το παλάτι Zahran Palace χτίστηκε το 1957 στο δυτικό Αμμάν και είναι το μέρος όπου πραγματοποιούνται οι επίσημες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των βασιλικών γάμων. Το παλάτι Al Husseiniya, εν τω μεταξύ, χτίστηκε το 2006 και στεγάζει τα βασιλικά νοικοκυριά του βασιλιά και της βασίλισσας και του πρίγκιπα διαδόχου. Είναι επίσης δημοφιλής χώρος για βασιλικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου Henna Party για την πριγκίπισσα Ιμάν, ενόψει του δικού της βασιλικού γάμου τον Μάρτιο.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν γεμάτες από χαρούμενα γεγονότα για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας. Η πριγκίπισσα Salma, η μικρότερη κόρη του βασιλιά Abdullah Β΄ και της βασίλισσας Ράνια, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και ο μικρότερος γιος της, ο πρίγκιπας Hashem, αποφοίτησε με τη σειρά του από το λύκειο της Ιορδανίας.

Διαβάστε Επίσης