Βασίλισσα Ράνια | Με εντυπωσιακό φόρεμα στην αποφοίτηση του μικρότερου της γιου

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους γιου της με την Rajwa Al Saif, η βασίλισσα Ράνια έχει ακόμη έναν λόγο να νιώθει περήφανη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γεμάτη από χαρούμενα γεγονότα είναι η φετινή χρονιά για τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας. Η μεγαλύτερη κόρη της με βασιλιά Abdullah II, πριγκίπισσα Ιμάν, 26 ετών, παντρεύτηκε τον Jameel Thermiotis τον Μάρτιο, η μικρότερη κόρη τους πριγκίπισσα Salma αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και ο μεγαλύτερος γιος τους πρίγκιπας διάδοχος Hussein, θα παντρευτεί την Rajwa Al Saif σε έναν εντυπωσιακό βασιλικό γάμο την επόμενη εβδομάδα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η βασίλισσα Ράνια έχει έναν ακόμη λόγο να είναι ενθουσιασμένη. Και αυτό, διότι ο μικρότερος γιος τους, ο πρίγκιπας Hashem τελείωσε το λύκειο. Η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας πραγματοποίησε μία επίσημη εμφάνιση για να παρακολουθήσει την αποφοίτηση του πρίγκιπα Hashem από την Ακαδημία King's Academy, ένα διάσημο οικοτροφείο στην Ιορδανία.

Η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Abdullah Β' συνοδεύονταν από τα άλλα τρία παιδιά τους, τον γαμπρό Thermiotis, καθώς και από μέλη της ευρύτερης οικογένειας. "Παιδιά, μπορούμε να επιβραδύνουμε λίγο;", έγραψε η βασίλισσα Ράνια σε μια ανάλαφρη λεζάντα δίπλα σε μια επιλογή φωτογραφιών από την τελετή. "Αυτή η μαμά πρέπει να πάρει μια ανάσα! Άλλη μια περήφανη οικογενειακή στιγμή στην αποφοίτηση του Χασίμ από το λύκειο σήμερα".

Επιδεικνύοντας το κομψό στυλ που τη χαρακτηρίζει, η βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα ασορτί σετ από σατέν και ζακάρ μπλούζα και μίντι φούστα σε δαμασκηνί απόχρωση. Η βασίλισσα ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μια μπορντό τσάντα YSL και χρυσές γόβες Dior. Ο πρίγκιπας Hashem έδειχνε περήφανος για τα επιτεύγματά του καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πιστοποιητικό του με το χαρακτηριστικό look που φοριέται παγκοσμίως σε κάθε τελετή αποφοίτησης. 

Διαβάστε Επίσης