X

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Ποιος διάσημος τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Καλιφόρνια, ύστερα από το τραυματικό επεισόδιο στη Νέα Υόρκη.

Λίγες εβδομάδες μετά την καταδίωξη από τους δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη, ύστερα από την εμφάνιση του ζευγαριού σε μία εκδήλωση, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια και στα παιδιά τους, Archie και Lilibet. Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι των Sussexes, επρόκειτο για μια πολύ τραυματική εμπειρία, που έφερε στο μυαλό του πρίγκιπα Harry τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. Αφού, λοιπόν, το ζευγάρι άφησε το θέμα να ξεχαστεί, δέχθηκε επισκέψεις και μάλιστα από έναν διάσημο παρουσιαστή.

Ο λόγος για τον James Corden, ο οποίος παρά το γεγονός πως σταμάτησε την εκπομπή του, The Late Late Show, και μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο, επέστρεψε για λίγο στην Καλιφόρνια με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων των παιδιών του. Ειδικότερα, ο Corden με την οικογένειά του και τα παιδιά του εθεάθησαν να κάνουν μία στάση στο σπίτι του ζευγαριού στο Μοντεσίτο, πηγαίνοντας στη συνέχεια σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται 5 λεπτά από την έπαυλη των Sussexes. 

Διαβάστε Επίσης

Δεν είναι άγνωστο πως ο Corden έχει φιλική σχέση με τη Markle και τον πρίγκιπα Harry, αφού τα παιδιά τους κάνουν παρέα και μάλιστα στη Sun είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό σχετικά με μία συνάντησή τους πως "ήταν πιο πολύ σαν σενάριο playdate με τα παιδιά. Μετά πήγαμε για δείπνο, ήταν φανταστικά". Μην ξεχνάμε πως ο παρουσιαστής και η σύζυγός του, Julia, είχαν παρευρεθεί στον γάμο του ζευγαριού το 2018. 

Παράλληλα, ο Corden είχε δώσει την ευκαιρία στον πρίγκιπα Harry να κάνει για πρώτη φορά μετά την έξοδό του από το Παλάτι και το Λονδίνο, την πρώτη fun εμφάνισή του στην τηλεόραση. "Κοίτα, είμαι μεγάλος φαν και των δύο. Προφανώς γνωρίζω τον Harry καλύτερα απ'ό,τι γνωρίζω τη Meghan, όμως είναι δύσκολο να κρίνεις ή να είσαι επικριτικός. Οι άνθρωποι επεξεργάζονται τα πράγματα και τα διαχειρίζονται με διαφορετικούς τρόπους και αυτό είναι οκ και είναι εντάξει να σκέφτεσαι ό,τι σκέφτεσαι για κάποιον", είχε πει χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε Επίσης