Το "σνομπάρισμα" της βασιλικής οικογένειας την ημέρα των γενεθλίων της Lilibet

Η μικρή πριγκίπισσα έκλεισε τα 2 πριν από λίγες ημέρες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Lilibet, η κόρη των Harry και Meghan, είναι εγγονή του βασιλιά Καρόλου και μάλιστα έλαβε πριν από λίγο καιρό τον τίτλο της πριγκίπισσας, αυτό δεν σημαίνει ότι δέχθηκε τα "χρόνια πολλά" του παππού της, τουλάχιστον μέσω social media. Τα τελευταία χρόνια, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο τα γενέθλια της Lilibet δεν ήταν ένα γεγονός το οποίο γιορτάστηκε σε κανέναν royal λογαριασμό. 

Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα δεν είχαν σκοπό να ανεβάσουν κάτι στο Instagram ή το Twitter, δεδομένου ότι η μικρή δεν αποτελεί εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. "Εννοείται πως εύχονται χρόνια πολλά στη Lilibet, όμως τίποτα δεν θα αναρτηθεί στα κανάλια τους", δήλωσε πηγή στο OK! Magazine UK. 

Και ενώ ο βασιλιάς Κάρολος προτίμησε να σωπάσει στα γενέθλια της μικρότερης εγγονής του, - πληροφορίες αναφέρουν πως σκεφτόταν να της στείλει δώρο-, δεν συνέβη το ίδιο πριν από έναν χρόνο, όσο η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στον θρόνο. Πιο αναλυτικά, η εκλιπούσα μονάρχης είχε αναφερθεί στα γενέθλια της μικρής, με αποτέλεσμα και οι υπόλοιποι οίκοι να κάνουν το ίδιο. Φαίνεται, όμως, πως ο νέος μονάρχης αποφάσισε να χειριστεί το θέμα διαφορετικά. 

Μπορεί, λοιπόν, η βασιλική οικογένεια να μην έδειξε τον ενθουσιασμό της στα social media - χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρξε στην πραγματικότητα, απλώς δεν το γνωρίζουμε - ωστόσο οι γονείς της, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle είχαν ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή για τη μικρή πριγκίπισσα στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ο πατέρας της έπρεπε να εμφανιστεί τη Δευτέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Λονδίνο για μία υπόθεσή του, ο ίδιος έμεινε σπίτι για να γιορτάσει την κόρη του και ταξίδεψε το ίδιο βράδυ. 

Η Lilibet, της οποίας το μεσαίο όνομα είναι Diana, γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια στην Καλιφόρνια, όπου οι γονείς της είχαν μετακομίσει μετά την έξοδό τους από το Παλάτι.

Διαβάστε Επίσης