Πρίγκιπας George | Η δραστηριότητα που κάνει πάντα με τον πατέρα του, πρίγκιπα William

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έχει δείξει τις αδυναμίες του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George πέρασε ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο παρέα με τον πατέρα του, πρίγκιπα William. Πατέρας και γιος παρακολούθησαν αγώνα κρίκετ ανάμεσα στην Αγγλία και την Αυστραλία. Οι δυο τους λατρεύουν τα σπορ και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στις κερκίδες πανηγυρίζοντας για κάποια από τις αγγλικές ομάδες.

Αυτή τη φορά ήταν αφοσιωμένοι στον αγώνα ενώ συχνά είχαν και τις ίδιες αντιδράσεις. Για την εμφάνισή τους προτίμησαν και οι δύο σακάκι με πουκάμισο με τον πρίγκιπα William να προτιμά το γαλάζιο χρώμα και ο πρωτότοκος γιος του με την Kate Middleton το σκούρο μπλε.

Κατά τη διάρκειας ενός διαλείμματος τα δύο μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μετακινήθηκαν στο πίσω μέρος της σειράς τους για να φάνε πίτσα. Ο πρίγκιπας William είχε μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσει και με άλλους θεατές του αγώνα ανάμεσα στους οποίους ήταν και  Βρετανός πρωθυπουργός, Rishi Sunak. 

Η κοινή τους εμφάνιση έγινε δύο εβδομάδες μετά τη Γιορτή του Πατέρα την οποία πέρασαν στο παλάτι του Κένσιγκτον. Τιμώντας την ημέρα η οικογένεια μοιράστηκε μια φωτογραφία του 41χρονου πρίγκιπα μαζί με τα τρία του παιδιά: τον 9χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον χρονο Louis. Και σε αυτή την περίπτωση κυριάρχησαν οι αποχρώσεις του μπλε στα outfits που επέλεξαν.

Όλη η οικογένεια αγαπάει τα σπορ

Ο πρίγκιπας William συνοδεύεται συχνά από τα παιδιά του σε αθλητικές εκδηλώσεις με τον πρίγκιπα George να έχει δείξει όμως τη μεγαλύτερη αγάπη. Λάτρης των σπορ είναι και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πρόσφατα έδειξε τις ικανότητες της στο τένις παίζοντας με έναν από τους θρύλους του αθλήματος, τον Roger Federer. Η ίδια είναι προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club,

Διαβάστε Επίσης