Sofia Vergara - Joe Manganiello | Διαζύγιο - βόμβα μετά από επτά χρόνια γάμου

Η παράκληση του ζευγαριού προς τους δημοσιογράφους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sofía Vergara και ο Joe Manganiello αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου. 

"Οδηγηθήκαμε στη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο", μοιράστηκε το ζευγάρι σε δήλωσή του στο Page Six. "Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς οδηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας".

Η είδηση του χωρισμού τους έρχεται λίγο μετά την ανάρτηση της ηθοποιού για τα 51α γενέθλιά της , τα οποία πέρασε  με φίλους στην Ιταλία. Η Vergara εθεάθη χωρίς τον Manganiello ή τη βέρα της στο δάχτυλό της

Η Vergara και ο Manganiello παντρεύτηκαν στο Palm Beach της Φλόριντα τον Νοέμβριο του 2015. Όταν το ζευγάρι γιόρτασε την έβδομη επέτειό του το 2022, η πολυβραβευμένη ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά από throwback φωτογραφίες του ζευγαριού από την ημέρα του γάμου τους, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με τους δύο να ανταλλάσσουν τους όρκους τους και να χορεύουν στη δεξίωση. Τότε, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ένα απλό "Love U" με μια σειρά από κόκκινα emojis καρδιάς. 

Τον Αύγουστο του 2020, ο Manganiello είχε δηλώσει στο περιοδικό PEOPLE ότι αισθάνθηκε πως  έκανε τη σωστή επιλογή όταν αποφάσισε να παντρευτεί την Sofia Vergara.

"Ήξερα πολύ γρήγορα ότι μπορούσα να την εμπιστευτώ, και εκείνη ένιωθε το ίδιο", είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους πριν από την επέτειο των πέντε χρόνων τους. "Και είμαστε και οι δύο το είδος των ανθρώπων που είναι ικανοί να βάζουν τον άλλον πάνω από τον εαυτό τους. Ήμουν ικανός να βάλω τις επιθυμίες της πάνω από τις δικές μου, όποιες κι αν ήταν αυτές, και εκείνη ήταν ικανή να κάνει το ίδιο. Όταν το έχεις αυτό, δεν το αφήνεις να φύγει". 

Διαβάστε Επίσης